Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μηχανοκίνητη πορεία Αγανακτισμένων στη ΔΕΘ

«Έχουμε σηκωθεί από τους καναπέδες και καλούμε και τους υπόλοιπους Έλληνες να διαδηλώσουν την αγανάκτησή τους μαζί μας», δηλώνουν οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές», οι οποίοι σχεδιάζουν μηχανοκίνητη πορεία με προορισμό τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα το κίνημα των πολιτών στις 10 Σεπτεμβρίου οργανώνει «πορεία διαμαρτυρίας – διεκδίκησης καλύτερων όρων ζωής των Αγανακτισμένων Ελλήνων, απέναντι στο συνεχώς αυξανόμενο χρέος της χώρας, στα σκληρά οικονομικά μέτρα, στην ανεργία, στους μισθούς πείνας και τους απάνθρωπους όρους που το επίσημο κράτος έχει επιτρέψει και θεσμοθετήσει».

Η πορεία θα ξεκινήσει από το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 08:00 και σκοπός είναι κατά τη διάρκεια να ενσωματωθούν μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα ενωθούν με τους «Αγανακτισμένους» της Θεσσαλονίκης στην είσοδο της πόλης.

Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές» στην ιστοσελίδα τους στο Facebook αναφέρουν: «Κανένας άνθρωπος, κίνημα ή κόμμα δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν την κατάσταση όμως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε, και θα το δείξουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει