Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μη βάζετε το σεξ σε πρόγραμμα

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο και τίποτα πιο αποτελεσματικό αν θέλετε να σκοτώσετε τη λίμπιντό σας ή να καταστρέψετε τη σχέση σας από το να κάνετε προγραμματισμένο sex.

Τι εννοούμε μ’ αυτό; Ότι θέλεις πρώτα να ξεμπερδέψεις με όλες τις υποχρεώσεις σου (ακόμα και να τελειώσει το πλυντήριο) για να μπεις στη διαδικασία να έρθεις σε επαφή με τον σύντροφό σου.

Καταρχήν, φτάνοντας πια στο κρεβάτι είστε τόσο εξουθενωμένοι που ακόμα και να μαζέψετε το κουφάρι σας και να ανασκουμπωθείτε για σεξ είναι σαν να κάνετε αγγαρεία. Το να φιλήσετε όμως το σύντροφό σας κατά τη διάρκεια που μαστορεύει ή να σας φιλήσει εκείνος τη στιγμή που σιδερώνετε, θα μπορούσε αργότερα να εξελιχθεί σε μία ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Αν δεν παραδοθείτε ολοκληρωτικά στην έξαψη εκείνης της στιγμής επειδή φοβηθήκατε μήπως τον κάψετε με το σίδερο ή οτιδήποτε άλλο, τότε μάλλον το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι.

Παρ’ όλα αυτά ορισμένες φορές θα ήταν καλό να υπακούμε στις ορμές και στον αυθορμητισμό της στιγμής. Γυρνώντας, για παράδειγμα από τη δουλειά, κάντε ένα αναζωογονητικό ντους μαζί με το σύντροφό σας πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αισθησιακό από το να προσθέτει κανείς στην καθημερινότητά του μικρές, αλλά πικάντικες λεπτομέρειες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει