Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Μη δω πουθενά καμιά φωτογραφία με μαγιό. Ξεχάστε τις διακοπές»

Οι εντολές του πρωθυπουργού στους υπουργούς του ήταν σαφείς: «Να μη χαθεί ούτε μια ημέρα δουλειάς. Μη δω πουθενά καμιά φωτογραφία με μαγιό. Ξεχάστε τις διακοπές, ξεχάστε τα όλα».

Το δύσκολο κυβερνητικό έργο με τα νομοσχέδια που πρέπει από τον Σεπτέμβριο να ψηφιστούν και να μπουν σε εφαρμογή, δεν αφήνει περιθώρια στους υπουργούς για διακοπές και πολλοί είναι εκείνοι που αναπολούν την περσινή χρονιά, όταν ο Γ. Παπανδρέου τους είχε πει «κάντε διακοπές χωρίς ενοχές».

Πάντως ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται να τηρεί και… ευλαβικά αυτούς τους περιορισμούς, αφού όπως δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», από το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε τα long weekends. Με τη σύζυγό του Άντα επισκέφτηκαν την Πάρο, όπου χαλάρωσαν για τέσσερις μέρες, ενώ παράλληλα συνομιλούσε με τους υπουργούς του και ιδιαίτερα με τον Γιάννη Ραγκούση που έχει επωμιστεί το δύσκολο έργο με την απελευθέρωση του επαγγέλματος των αυτοκινήτων ταξί.

Οι εντολές του Αντώνη Σαμαρά στους βουλευτές του ήταν ξεκάθαρες: «Ξεχάστε για φέτος τις διακοπές, πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι». Ωστόσο ο αρχηγός της Ν.Δ αναμένεται να επισκεφτεί την Πήλο, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί για λίγες μέρες σε Ναύπλιο και Κεφαλονιά.

Η γ.γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, θα ξεκουραστεί στο εξοχικό της στο χωριό Αγκώνα της Κεφαλονιάς, ενώ στο εξοχικό του στις Λιβανάτες θα περάσει το 3ημερο του Δεκαπενταύγουστου ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη με τη σύζυγό του Μπέτυ και τον γιο τους.

Τις καλύτερες διακοπές απολαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο βουλευτής, πλέον, της ΝΔ, έφυγε με την οικογένειά του οδικώς για την Ιταλία, και σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνθηκε προς τη Βόρεια Ιταλία.

Όσο για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, μετά τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, πέρασε μερικές μέρες ξεκούρασης στη Λευκάδα, ενώ ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Πρέβεζα την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Πηγή –NewsBeast.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει