Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μια influencer από το Κουβέιτ στη Θεσσαλονίκη!H Fatima Al Mattar από το Κουβέιτ, δημιουργός της ιστοσελίδας hello965.com, ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει την πόλη και να γράψει για αυτήν.

Η ίδια δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε από τις «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου και το ηλιοβασίλεμα του Θερμαϊκού.

Πρόκειται για μια influencer, άνθρωπο δηλαδή με μεγάλη επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς την ακολουθούν 100.000 άτομα στο Ιnstagram.

Η Fatima Al Mattar ήρθε στην Ελλάδα προσκεκλημένη από μεγάλο τουριστικό Όμιλο σε συνεργασία με την Qatar Airways και ξεναγήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη μέριμνα και το πρόγραμμα περιήγησης του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΤΘ, η influencer από το Κουβέιτ ήρθε στην πόλη μας την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου) και με αφετηρία τον Λευκό Πύργο ξεναγήθηκε σε όλη την τουριστική διαδρομή των γνωστότερων μνημείων κι αξιοθέατων της πόλης.

Μεταξύ άλλων γνώρισε τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη της παραλιακής, της Προξένου Κορομηλά και των Λαδάδικων. Επίσης, επισκέφθηκε το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και άλλα σημαντικά μέρη της πόλης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο χρόνος της φάνηκε λίγος, καθώς όπως είπε και η ίδια «Δεν φτάνει μια μέρα για να γνωρίσεις τη Θεσσαλονίκη».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, 13:35

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει