Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μικροπολιτική “κόντρα” στις πλάτες του πληγωμένου Ολυμπιακού Βόλου;

Απάντηση στην χθεσινή ανακοίνωση στήριξης στον Ολυμπιακό Βόλου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας δίνει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, με την ακόλουθει ανακοίνωση που εξέδωσε και η οποία έχει ως εξής:

“Το πόσο ενδιαφέρει τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας η σωτηρία του Ολυμπιακού της πόλης μας και της καρδιάς μας, φαίνεται από την ανακοίνωσή της. Για όλα φταίει η «τραγικά αποτυχημένη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

Η προσπάθεια κάθαρσης που εδώ και πολλά χρόνια απαιτεί ο ελληνικός λαός είναι για αυτούς «επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».

Δεν γνωρίζουν ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, της ΕΠΟ και της Super League, τους αθλητικούς δικαστές τους ορίζει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Είμαστε στο πλευρό του Ολυμπιακού Βόλου και των φιλάθλων του, που αγωνίζονται για να δικαιωθεί η ιστορική ομάδα του Νομού μας.

Θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλουμε η ομάδα μας να μεγαλουργεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι έξω από αυτούς.

Οφείλουμε σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου που ανέδειξε ντόπιους ποδοσφαιριστές του διαμετρήματος του Βασίλη Μποτίνου, του Τάκη Συνετόπουλου, του Βασίλη Καραΐσκου και τόσων άλλων.

Δεν έχουμε ανάγκη από «σωτήρες» που εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για την ομάδα.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλου του αθλητισμού.

Άλλωστε για το θέμα της κάθαρσης, ως Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας έχουμε τοποθετηθεί, σε ανύποπτο χρόνο, πριν τρία χρόνια και δυστυχώς δικαιωθήκαμε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει