«Μιλάμε στα μικρά παιδιά για τη σπατάλη τροφίμων»


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 19:59

Το πρόγραμμα της ΔΕΛΤΑ “Μιλάμε στα μικρά παιδιά για τη σπατάλη τροφίμων” ξεχώρισε και βραβεύτηκε στα Corporate Affairs Excellence Awards CAEA 2020.

Τα βραβεία CAEA είναι τα μόνα θεσμικά βραβεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα, που εντάσσονται στις δράσεις του τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

To πρόγραμμα υλοποιούν εξειδικευμένοι σύμβουλοι του κέντρου ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία. Μέσα από το διαδραστικό παραμύθι «Ταξίδι στην Τροφούπολη» τα μικρά παιδιά ηλικίας 4-6 ετών μαθαίνουν για τον σωστό τρόπο αγοράς και αποθήκευσης των τροφίμων, τη μαγειρική βάσει οικογενειακών αναγκών, την αποθήκευση υπολειμμάτων τροφών, την ανακύκλωση συσκευασιών και τέλος, ευαισθητοποιούνται σχετικά με την υποστήριξη των συνανθρώπων μας, που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια. Παράλληλα, με το παραμύθι τα παιδιά διδάσκονται σημαντικές αξίες, όπως η σημασία του δεσμού της οικογένειας και της αδελφικής αγάπης.

Οι διακρίσεις για την εταιρία, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και σε άλλους τομείς. Στη φετινή διοργάνωση Retail Business Awards, η εταιρία διακρίθηκε στην κατηγορία “Suppliers’ Best Brand Launch Strategy” για την υποψηφιότητα «ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ – τώρα ο καρπός αλλιώς». 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 20:03

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει