Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Μου ορκίστηκε στη μάνα του ο Κατίδης»

Ο φροντιστής της ΑΕΚ Ν. Κορομηλάς, μίλησε για όσα του είπε ο 20χρονος.

Σε κατάσταση αμόκ βρισκόταν ο Γιώργος Κατίδης και είχε άγνοια για την πραγματική σημασία του χαιρετισμού που απηύθυνε μετά το γκολ που πέτυχε, όπως δήλωσε στην «Ώρα» ο φροντιστής της ΑΕΚ, Νίκος Κορομηλάς. Ο άνθρωπος που κατέβασε το χέρι του 20χρονο μεσοεπιθετικού μίλησε για το χαρακτήρα του και για το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί.

«Μόλις είδα την κίνηση με το υψωμένο χέρι, αμέσως έτρεξα να τον σταματήσω και του φώναξα ‘τι κάνεις εκεί; Σταμάτα!’. Έβλεπα έναν άνθρωπο εκτός εαυτού και κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι, γι’ αυτό και μπήκα μπροστά του. Ήταν σε αμόκ! Μετά τις δηλώσεις του μπήκε στα αποδυτήρια και μετά από κάποια ώρα μείναμε οι δυο μας. Τον ρώτησα ‘Γιώργο, κατάλαβες τι έκανες;’ και μου απάντησε ‘σου ορκίζομαι στη μάνα μου, να πεθάνει απόψε, δεν ήξερα τι σήμαινε αυτή η κίνηση! Ό,τι έχω στη ζωή μου είναι αυτή. Τώρα μου είπαν τι σημαίνει και να είσαι σίγουρος πως αν το ήξερα δεν θα το έκανα ποτέ’. Εκεί κατάλαβα ότι έλεγε την αλήθεια», τόνισε ο Νίκος Κορομηλάς.

«Ο Γιώργος είναι ένα ευαίσθητο παιδί και ταυτόχρονα δυναμικός χαρακτήρας. Έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, κάτι το οποίο τον έχει επηρεάσει. Πρωτοστατεί πάντα σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες και σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με μικρά παιδιά. Αυτό που τον παρασύρει κάποιες φορές είναι ο παρορμητισμός του, αλλά η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για ένα καλό παιδί με όλη τη σημασία της λέξης. Αντιδρά όταν κάποιος πάει να του επιβληθεί με βίαιο τρόπο και στην αδικία», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν η κίνηση του Κατίδη έχει πολιτικό ή ιδεολογικό υπόβαθρο, απάντησε: «Ποτέ δεν είχε αναφέρει κάτι περί πολιτικών θεμάτων, κάτι που με κάνει να πιστεύω ακόμη περισσότερο πως δεν είχε σκοπιμότητα και δόλο στην κίνησή του στον πανηγυρισμό. Αν ήταν αυτά τα πιστεύω του, θα προσπαθούσε να τα υπερασπιστεί στις δηλώσεις του. Αυτός μετά παραδέχτηκε δημόσια πως δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία τον κατηγόρησαν».

Όσο για την τύχη του Γιώργου Κατίδη, δήλωσε: «Η διοίκηση της ΑΕΚ θα αποφασίσει. Τον Γιώργο θα κρίνει αποκλειστικά ο κόσμος της ΑΕΚ. Μόνο αυτός έχει δικαίωμα. Ξαφνικά βρήκαν όλοι την ευκαιρία να χτυπήσουν την ΑΕΚ πισώπλατα και να φερθούν εντελώς υποκριτικά. Κι όλα αυτά για ένα παιδί 20 ετών. Ο Γιώργος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από όλους. Όποιος μπορεί ας τον συγχωρέσει και ας του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Το τι βιώνει από το Σάββατο είναι ήδη η πιο σκληρή τιμωρία».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει