Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μπάχαλο με τις ημερομηνίες παράδοσης-παραλαβής του USB από τον Διώτη

Ανατροπές στις ημερομηνίες παράδοσης-παραλαβής της αλλοιωμένης λίστας επιχειρεί να φέρει με την κατάθεσή του ο κ. Ιωάννης Διώτης, καθώς, μετά τη μετάθεση, κατά ένα μήνα, της ημέρας παραλαβής του USB από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλάζει τώρα και την ημερομηνία, κατά την οποία την παρέδωσε στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Διώτης, ερωτώμενος σχετικά, επιβεβαίωσε ότι στις 8.7.2011 είχε δύο συναντήσεις με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον κ. Γιώργο Παπανδρέου το πρωί και το απόγευμα. Πρόσθεσε δε ότι «είναι πολύ πιθανόν να έδωσα το USB στον Βενιζέλο κατά την απογευματινή μας συνάντηση και όχι τον Αύγουστο του 2011, όπως αρχικά είχα πει».

Να σημειωθεί ότι στις 8.7.2011 το μεσημέρι -στο μεσοδιάστημα δηλαδή των δύο συναντήσεων-, ο κ. Διώτης αντέγραψε το USB που του είχε δώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου σε νέο USB.

Στην περίπτωση πάντως που η σωστή ημερομηνία παράδοσης είναι η 8/7, τότε πιθανότατα ο χρήστης με την ονομασία «userV», ο οποίος, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, άνοιξε τρία αρχεία της λίστας το βράδυ της ίδιας ημέρας, να παραπέμπει στο σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και όχι στον κ. Διώτη.

Σχόλιο συνεργατών Βενιζέλου για Διώτη

«Πόσες φορές θα αλλάξει τις καταθέσεις του ο κ. Διώτης; Ξεκίνησε να λέει ότι δεν είχε το στικάκι και μετά αποδείχθηκε ότι έχει. Δεν θα μπούμε σε αυτά που λέει κάθε φορά. Αλλάζει συνεχώς αυτά που λέει και αποδεικνύονται στην πράξη ότι δεν ισχύουν» αναφέρουν κύκλοι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή – Protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει