Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μπακογιάννη: Από αρχηγός κόμματος, εκδότρια εφημερίδας;

Η κυρία Μπακογιάννη, όπως λένε στενοί συνεργάτες της, θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα να αυξήσει την επιρροή της Συμμαχίας. «Θα είναι η τελική μάχη» λένε όσοι γνωρίζουν και επιμένουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ουσίας, αλλά εντυπώσεων.

Αν και αναγνωρίζουν τις σημαντικές δυσκολίες και τα προβλήματα, επιμένουν ότι είναι δημοσκοπικά ασύμβατη η εικόνα του κόμματος με αυτό που φαίνεται στις περιοδείες.

Ιδιαίτερη βάση θα δώσει η Συμμαχία στον χώρο της επικοινωνίας και στις σκέψεις που υπάρχουν είναι να εκδώσει μια κομματική εφημερίδα, πιθανότατα εβδομαδιαία, αν και συζητείται και το καθημερινό φύλλο.

«Δεν θα τα παρατήσουμε» είναι το μήνυμα που στέλνει η κυρία Μπακογιάννη, κλείνοντας τα αφτιά της σε όσα λέγονται για επιστροφή της στη ΝΔ, και θεωρεί ότι ζητούμενο είναι να υπάρξει συναίνεση και στα δύσκολα θέματα, όπως είναι οι αλλαγές στην οικονομία.

Βέβαια, πολλοί λένε ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και με το νυν αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Δ. Αβραμόπουλο, ο οποίος «έκλεισε» το ΚΕΠ και επέστρεψε, αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη, ότι η κυρία Μπακογιάννη έχει ασκήσει σφοδρή επίθεση και σε προσωπικό επίπεδο στον κ. Σαμαρά, επιβαρύνοντας το κλίμα.

Οπως, όμως, αναφέρει έμπειρος κοινοβουλευτικός παράγοντας της ΝΔ, «στην πολιτική όλα γίνονται και όλα επιτρέπονται», ακόμη και αν έχει πει ότι «η ηγεσία της ΝΔ έχει ακροδεξιές εμμονές».

Πηγή: tovima.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει