“Μόνο αν έχει αριστερό πρόσημο θα καταστεί το ψηφοδέλτιο νικηφόρο”Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, «ώστε να καταφέρει να απλώσει δίχτυ προστασίας στους πλέον αδύναμους», αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος. Τίποτα δεν ήταν δεδομένο, τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του λέγοντας χαρακτηριστικά:« παίξαμε ξύλο με τους θεσμούς» για να τα καταφέρουμε.

Αναφορικά με τις συμμαχίες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, επισήμανε πως σημαντικότερο σε αυτές είναι το πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί και να έχει αριστερό πρόσημο καθώς, όπως είπε, μόνο έτσι θα μπορούσε ένα ψηφοδέλτιο να είναι νικηφόρο.

Ο κ. Ηλιόπουλος ζήτησε περισσότερο δυναμική παρουσία του κόμματος στην κοινωνία και στα συνδικάτα, σημειώνοντας πως δεν αρκεί να νομοθετεί η κυβέρνηση, καθώς αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Μάλιστα, ο κ. Ηλιόπουλος έφερε ως παράδειγμα τη νομοθέτηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, τονίζοντας πως ο νόμος υπάρχει αλλά κάποιοι θα πρέπει να προσέλθουν να τις υπογράψουν.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018, 20:26

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει