Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Μόνο στη Football League επιστρέφω και τότε…”

Έτοιμος να επιστρέψει είναι ο Στράτος Γιδόπουλος στη Νίκη Βόλου εφόσον βέβαια η ομάδα παίξει στη Football League δίνοντας και διοικητικό πόστο στον Γιώργο Δαλούκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Στράτου Γιδόπουλου στο sentragoal.gr:

«Αν και πλησιάζει η 22η Αυγούστου που πρέπει να κατατεθούν οι φάκελοι συμμετοχής στα νέα πρωταθλήματα, στη Νίκη δεν κουνιέται ούτε φύλλο. Απορώ με αυτήν την αναισθησία. Περιμένω την επόμενη εβδομάδα η ΕΠΟ να βγάλει σωστές αποφάσεις. Να παραπέμψουν τις ομάδες που είναι παράνομες και μπλέκονται στο σκάνδαλο με τα ”στημένα” ματς. Η Νίκη δικαιούται να ανέβει κατηγορία. Μόνο στη Football League επιστρέφω και τότε θα λύσω όλα τα προβλήματα της ομάδας».

Αναφορικά με την πρόταση που έχει καταθέσει στον Γιώργο Δαλούκα για διοικητικό πόστο στη Νίκη, αλλά και την προσωπική σχέση που διατηρεί με τον Βολιώτη ρέφερι τόνισε:

«Τον Δαλούκα τον γνώρισα εδώ και ένα χρόνο. Η τότε εποχή ήταν άσχημη για τον ίδιον. Εγώ του στάθηκα και αυτοί που τον τιμώρησαν πρέπει να αλλάξουν στάση γιατί η τιμωρία στην οποία τον υπέβαλαν ήταν απάνθρωπη.

Αν διαγράφηκε για το πέναλτι στο Άρης – Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχαν διαγραφεί και οι υπόλοιποι διαιτητές. Αν δεν δικαιώσουν τον Δαλούκα και τον επαναφέρουν στους πίνακες, θα τους απαλλάξω από τον κόπο δίνοντάς του πόστο στην ομάδα».

πηγή: www.sentragoal.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει