Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Μιχελάκης στο Ραγκούση

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης, στον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση, για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με την απεργία των ταξί.

Ο Γ. Μιχελάκης είπε χαρακτηριστικά ότι «ο πρωθυπουργός παραμένει απλώς θεατής», οπότε και «μόνο μια λογική εξήγηση μπορεί να υπάρχει: το χάος που έχει προκαλέσει η ακατανόητη συμπεριφορά του υπουργού Μεταφορών, υπηρετεί κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης».

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Όταν ακόμη και το σύνολο σχεδόν της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τον κ. Ραγκούση για τα ταξί και ο πρωθυπουργός παραμένει απλώς θεατής, μόνο μια λογική εξήγηση μπορεί να υπάρχει.

Ότι το χάος που έχει προκαλέσει η ακατανόητη συμπεριφορά του υπουργού Μεταφορών, υπηρετεί κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση, με την αναγόρευση του θέματος των ταξί σε κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα και σχεδόν αποκλειστικό θέμα της ειδησεογραφίας, έχει επιλέξει τη μέθοδο της απόσπασης της προσοχής των πολιτών από τα μεγάλα και καυτά προβλήματα του Τόπου.

Κάθε μέρα που περνά, η προκλητική αδράνεια του πρωθυπουργού να λύσει το πρόβλημα, ενισχύει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει