Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Νέο ξεκίνημα για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει τη νέα αγωνιστική χρονιά το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης έχει σημειώσει κατά το πρόσφατο παρελθόν σημαντικές επιτυχίες, που συνοδεύτηκαν από ανόδους και συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να αναδείξουν τη δυναμική αυτή και να επαναφέρουν την ιστορική ομάδα στη θέση που της αξίζει.

Για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του γυναικείου τμήματος, η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου όρισε τρεις εφόρους, τον Στέλιο Κολόζο, την Ζωή Διαμαντή και τον Γιάννη Νιαώτη.

Προπονητής της ομάδας νεανίδων και γυναικών συνεχίζει ο Λευτέρης Κατσαλής, ενώ θα προστεθεί ένας ακόμη προπονητής που θα αναλάβει το τμήμα κορασίδων όπως και αυτό της υποδομής.

Πρώτος στόχος της Νίκης είναι να αναπτύξει τις υποδομές της και να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια κοντά στο άθλημα. Στη συνέχεια, όσα κορίτσια το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν αγωνιστικά με το μπάσκετ, με απώτερο σκοπό να αναδειχθούν νέα ταλέντα και να στελεχωθεί η γυναικεία ομάδα του συλλόγου με αθλήτριες από την περιοχή μας.

Στο μεταξύ, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου και απευθύνεται σε όσα κορίτσια είναι γεννηθέντα τα έτη 1997 έως 2004. Επίσης, όσες αθλήτριες επιθυμούν να ενισχύσουν τα τμήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών του συλλόγου, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στην οδό Μαιάνδρου 14 (τηλ. 24210 60320), καθώς και στον έφορο Στέλιο Κολόζο (τηλ. 6944754748).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει