Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Νέο παραλήρημα της Ρ. Ζήση, αυτή την φορά εναντίον Κυριακάτικης εφημερίδας και του e-Volos.gr

Επιτέλους κύριοι του κεντρικού ΠΑΣΟΚ, μαζέψτε την, έχει ξεφύγει από τον θεσμικό της ρόλο

Σε συνέχεια πρόσφατου τηλεοπτικού παραληρήματός της, η Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, Ροδούλα Ζήση, σε κατάσταση πολιτικής κρίσης, αυτή την φορά καταφέρθηκε εναντίον πανελλαδικής Κυριακάτικης εφημερίδας και του e-Volos.gr, με δηλώσεις της στο NewsBomb.gr

Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα, τόσο της Κυριακάτικης εφημερίδας, όσο και του e-Volos.gr, τα οποία όπως φαίνεται δεν άρεσαν καθόλου στην Αντιπρόεδρο της Βουλής και έσπευσε, όχι μόνο να τα διαψεύσει, αλλά και να τα αντικρούσει, ωστόσο με τον πλέον λανθασμένο τρόπο.

Δεν δίστασε μάλιστα στιγμή, μπροστά στον απύθμενο λαϊκισμό και την πολιτική αμετροέπεια που την διακρίνουν, ώστε να πει ψέματα σε δημοσιογράφο του NewsBomb.gr, το οποίο σήμερα φιλοξενεί δηλώσεις της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ροδούλας Ζήση στο newsbomb.gr: ΕΔΩ

Απάντηση της δημοσιογραφικής ομάδας του e-Volos.gr

Είναι γνώριμη η πολιτική σας πρεμούρα κ. Ροδούλα Ζήση, καθώς και η παρα-πολιτική σας δράση, την οποία τέτοιου είδους δηλώσεις την αποδεικνύουν περίτρανα.

Όλα αυτά όμως κ. Ροδούλα Ζήση, όπως εξάλλου και ο θεσμικός σας ρόλος, δεν σας επιτρέπουν να δηλώνετε ΨΕΜΑΤΑ, τουναντίον πιστεύουμε για μία Βουλευτή, πόσο μάλλον για την Αντιπρόεδρο του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Χθες, λοιπόν και πιο συγκεκριμένα στις 12 το βράδυ, κάναμε την εξής ανάρτηση: ΕΔΩ

Πάμε τώρα, που φρεσκάραμε τη μνήμη των αναγνωστών μας, να διερωτηθούμε για τα ψέματά σας;

ΨΕΜΑ 1ο: Γράψαμε εμείς ποτέ κ. Ροδούλα Ζήση ότι ζητήσατε μόνιμη αστυνομική προστασία από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας;

OXI κ. Ροδούλα Ζήση, γιατί πολύ απλά σας ρωτήσαμε. Και σας ρωτήσαμε γιατί την ώρα που έγινε η λήψη του video, μπροστά από το γραφείο σας, δεν γίνονταν καμία πορεία, κανενός φίλαθλου και καμιάς ομάδας. Εύλογο λοιπόν το ερώτημά μας. Και η φύλαξη του πολιτικού σας γραφείου, όπως και οποιουδήποτε πολιτικού γραφείου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αποτελεί είδηση.

ΨΕΜΑ 2ο: Γράψαμε εμείς ποτέ κ. Ροδούλα Ζήση ότι η Αστυνομία φυλάει το πατρικό σας σπίτι;

OXI κ. Ροδούλα Ζήση, στο πολιτικό σας γραφείο, επί της οδού Πολυμέρη στον Βόλο, αναφερθήκαμε.

ΨΕΜΑ 3ο: Εδώ και 1 περίπου μήνα λειτουργίας του e-Volos.gr, έχουμε δεχθεί κάποια αγωγή ή κάποιο εξώδικο για ψευδείς πληροφορίες που έχουμε διοχετεύσει στο ίντερνετ;

ΟΧΙ κ. Ροδούλα Ζήση, τούτο είναι προϊόν της φαντασίας σας ή καλύτερα, για να ακριβολογούμε, ξεκάθαρη προσπάθεια συκοφάντησης του e-Volos.gr.

Και επειδή η πόλη του Βόλου κ. Ροδούλα Ζήση έχει να αντιμετωπίσει σπουδαία προβλήματα, ένα εκ των οποίων είναι και ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και η αύξηση της εγκληματικότητας, λόγω της έλλειψης αστυνομικών υπαλλήλων, τους οποίους εσείς για την αδικαιολόγητη φύλαξη άδειων γραφείων απασχολείται εν αφθονία, δεν μπορούμε άλλο να ασχολούμαστε με τα πολιτικά σας οφέλη. Γιατί κάθε ενασχόληση μαζί σας, έτσι την εκλαβάνετε και δυστυχώς έτσι λειτουργεί.

Επιτέλους κύριοι του κεντρικού ΠΑΣΟΚ, μαζέψτε την, έχει ξεφύγει από τον θεσμικό της ρόλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει