Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ναύπλιο: Απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη ευπαθείς ομάδες

Απαλλάσσει από τα δημοτικά τέλη το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων τα άτομα με αναπηρίες, τους τρίτεκνους και πολύτεκνους, καθώς και για έναν χρόνο όλους τους νέους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια του δήμου Ναυπλίου.

Η απόφαση του δήμου Ναυπλιέων αναμένεται να ανακουφίσει χιλιάδες πολίτες οι οποίοι καθημερινά βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται και να μην επαρκούν για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την απόφαση αυτή σημείωσε: «Θέλουμε ένα δήμο ζωντανό και είμαστε υποχρεωμένοι, ως δημοτική αρχή, να βρούμε λύσεις. Κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να τονώσουμε την επιχειρηματικότητα και μέσα από αυτήν να στηρίξουμε την αγορά, να τονώνουμε την κίνηση, να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη και να αμβλύνουμε την ανεργία, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Δίνουμε κίνητρα στους νέους επαγγελματίες να τολμήσουν και να δραστηριοποιηθούν στον τόπο μας. Στεκόμαστε δίπλα στην τρίτεκνη και πολύτεκνη οικογένεια, που αποτελεί στολίδι που κοσμεί τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας. Στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν ανάγκες και υποχρεώσεις που αδυνατούν οι περισσότερες ν’ αντεπεξέλθουν και είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε δίπλα τους. Με την απόφαση αυτή ο δήμος θα συμβάλει ώστε να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια και ανακούφιση σ’ αυτούς τους ανθρώπους».

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει