Να αποφυλακιστεί η 53χρονη καθαρίστριαΑνακοίνωση με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του στην αυστηρότητα που επιδείχθηκε στην 53χρονη καθαρίστρια που οδηγήθηκε στις φυλακές γιατί πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού, εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

«Η εξάντληση της σκληρότητας στο πρόσωπο της 53χρονης προκαλεί το κοινό αίσθημα, την ώρα που καταχραστές του δημοσίου δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση», τονίζει μεταξύ άλλων το ΕΚΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει την αντίθεση του στην αυστηρότητα που επιδείχθηκε στην 53χρονη καθαρίστρια που οδηγήθηκε στις φυλακές γιατί πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού. Η εξάντληση της σκληρότητας στο πρόσωπο της 53χρονης προκαλεί το κοινό αίσθημα, την ώρα που καταχραστές του δημοσίου δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Το σφάλμα της εργαζόμενης δεν δικαιολογεί αυτή την αντιμετώπιση. Ζητάμε να αναιρεθεί η απόφαση για δεκαετή κάθειρξη, να δοθεί μια δίκαιη λύση, να αποφυλακιστεί άμεσα η 53χρονη και να επιστρέψει πίσω στην οικογένειά της».

Πηγή: thestival.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 00:24

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει