ΝΒΑ- Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ελπίζει ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, 10:17

Την ελπίδα του ότι θα ολοκληρωθεί η εφετινή σεζόν στο ΝΒΑ, το οποίο έχει μπει… στον πάγο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εξέφρασε με δηλώσεις του ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

«Ελπίζω να είναι ικανοποιημένοι οι φίλοι μας για το τι μπορούσε να κάνει η ομάδα μας αυτό το έτος», είπε αρχικά ο αστέρας των Λέικερς, προσθέτοντας: «Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να ησυχάσω αν δεν έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν. Εάν αυτό γίνει σε ένα μόνο, απομονωμένο προορισμό, αν είναι το Λας Βέγκας ή κάπου αλλού, που μπορεί να μας κρατήσει ασφαλής , τότε μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Αλλά η ασφάλεια είναι πάντα η πιο σημαντική».

Εν συνεχεία ο «Βασιλιάς» επισήμανε ότι περνάει μέρος του χρόνου του μακριά από το μπάσκετ, παρακολουθώντας τα παιδιά του καθώς ασχολούνται με το σχολείο από το σπίτι.

«Δεν ξέρω πόσοι άλλοι άνθρωποι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να είσαι δάσκαλος.Έχω μια καλή αίσθηση, οπότε ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Η εκτίμησή μου είναι μεγάλη για τους δασκάλους και τους καθηγητές που προχωράνε τώρα σε μαθήματα μέσω διαδικτύου σε ολόκληρο το έθνος, επιτρέποντάς τους να μάθουν».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, 10:24

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει