Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Νικηφόρος: «Μου αρέσουν πολύ οι milf»

«Είναι προκλητικό πελάτης να χαλάει 45.000 ευρώ σε λουλούδια»

Ο Νικηφόρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μovies & Stars» και μίλησε με το Γιώργο Σατσίδη για τη γνώμη του για τα μπουζούκια, τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά αναφέρθηκε και σε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

«Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα, υπήρχαν άτομα που μέχρι πρόσφατα χαλούσαν υπέρογκα ποσά σε λουλούδια π.χ. μέχρι και 16.000 ευρώ σε ένα βράδυ. Είναι αρκετά προκλητικό αυτό για την εποχή που ζούμε παρόλο που για εμάς τους τραγουδιστές κάτι τέτοιο είναι υπέρ μας και βγάζει χρήματα το μαγαζί και πληρώνονται οι καλλιτέχνες και το προσωπικό. Ωστόσο θεωρώ ότι είναι υπερβολή. Έχει τύχει να είμαι πελάτης και να μάθω ότι Κύπριος επιχειρηματίας χάλασε 45.000 ευρώ σε λουλούδια» είπε ο νεαρός τραγουδιστής.

Όσον αφορά τυχόν άβολες στιγμές που έχει βιώσει στο καμαρίνι του με θαυμαστές αποκάλυψε: «Έχουν τύχει φορές να έρθει κάποιος στο καμαρίνι και να σου ζητήσει πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις και είναι προσβλητικό όλο αυτό γιατί και έρχεσαι σε δύσκολη θέση αλλά και γιατί μπορεί να μην σου αρέσει η κοπέλα».

Για την προσωπική του ζωή και την αισθηματική του κατάσταση εξομολογήθηκε: «Είμαι ελεύθερος πολύ καιρό τώρα και θέλω να ερωτευτώ. Έχω περιστασιακές σχέσεις αλλά θέλω να δεσμευτώ. Μου έχει τύχει να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι μου και να μου κάνει σκηνή γιατί κάποιο τραγούδι το είχα γράψει για μια άλλη κοπέλα στο παρελθόν και όχι για εκείνη. Ήταν τρελό αυτό». Όσο για το ποιες γυναίκες προτιμάει; «Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες και οι μελαχρινές ιδιαίτερα. Μου αρέσουν πολύ οι milf. Οι ώριμες γυναίκες. Πιστεύω ότι συνήθως με τις γυναίκες στην ηλικία μου δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Είχα σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες. Όταν ήμουν πιο μικρός είχα σχέση με μια 40άρα».

Τέλος, μιλώντας για τα επαγγελματικά του και τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί, δήλωσε: «Υπάρχει πρόβλημα γενικά με τα παιδιά που ξεκίνησαν από κάποιο talent σόου. Υπάρχουν καλλιτέχνες που βοηθούν νέα παιδιά όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλά και άλλοι που δεν σε θέλουν καθόλου. Μου έχει τύχει να έχω μιλήσει με επιχειρηματία και να τα έχουμε βρει για να συμμετέχω σε ένα σχήμα και όταν φτάνει αυτό στα αυτιά του μεγάλου καλλιτέχνη να το κόβει αυτός και να μην γίνεται η συνεργασία τελικά» σχολιάζοντας παράλληλα για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Πρότυπό μου είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης. Είναι ο αγαπημένος μου. Δεν είναι λαϊκός, είναι ιδιαίτερος καλλιτέχνης με ροκ attitude που τόσο στο τρόπο που ντύνεται όσο και στα τραγούδια του που είναι ξεχωριστό και δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις λαϊκό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει