Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Θα έχει ντέρμπι φέτος η Football League 2…

Με δεδομένο πως ο «Γηραιός» δεν απέσυρε την προσφυγή του- η απόφαση που εξέδωσε την Πέμπτη η ΕΠΟ τον στέλνει στη Football League 2.

Μετά την ακροαματική διαδικασία (όπου ανέπτυξαν τις θέσεις τους, τόσο οι Ηρακλής και Αστέρας, όσο και οι Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ), το Εφετείο απέρριψε τελικά την αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε ο «Γηραιός» προκειμένου να μη γίνει το ματς των Αρκάδων.

Παρέπεμψε, δε, τις προσπάθειες του για δικαίωση, στη δικάσιμο των ασφαλιστικών μέτρων του, που ορίστηκε για τις 20 Σεπτέμβρη.

Το θέμα είναι πως πλέον ο «Γηραιός» θα θεωρείται ομάδα της Football League 2 -καθώς αυτή ήταν η κατάληξη που «προειδοποιήθηκε» απ’ την απόφαση της ΕΠΟ ότι θα έχει, αν δεν απέσυρε την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια.

Οπότε νέο ενδιαφέρον αποκτά ο όμιλος που συμμετέχει και η ομάδα της Νέας Ιωνίας και αναμένεται με ενδιαφέρον το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δεν αποκλείεται η συμμετοχή του Ηρακλή στον Βόρειο όμιλο που μετέχει και η Νίκη να βοηθήσει στην πώληση περισσότερων διαρκείας από το αναμενόμενο…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει