Ντοκιμαντέρ για το video game Tony Hawk’s Pro SkaterΤο Tony Hawk’s Pro Skater έχει πουλήσει εννέα εκατομμύρια αντίτυπα από την ημέρα κυκλοφορίας του, το 1999 και αναδείχθηκε σε μία πιο τις επιτυχημένες και σημαντικές σειρές video games. Το franchise διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην εισαγωγή του skateboarding στο κυρίαρχο ρεύμα κατά τη διάρκεια περιόδου κρίσης για το άθλημα.

 

 Στο ντοκιμαντέρ «Pretending I’m a Superman» προβάλλεται η επιρροή του video game Tony Hawk’s Pro Skater στο skateboarding και παράλληλα σκιαγραφείται η εικόνα των σκέιτερ και των προγραμματιστών που δημιούργησαν το franchise.

 

 Στο ανεξάρτητης παραγωγής ντοκιμαντέρ oι skaters, The Berrics συνεργάστηκαν με τον πρώην παραγωγό της Neversoft, Ralph D’Amato και τον βραβευμένο Σουηδό σκηνοθέτη, Ludvig Gür.

 

 Στην ταινία περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του skateboarding, μεταξύ των οποίων, ο Τόνι Χοκ, ο Έρικ Κόστον, ο Στιβ Καμπαλέρο, ο Ρόντνεϊ Μούλεν. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το skateboarding έγινε τάση και παραμένει δημοφιλές από τότε. Αναλύει επίσης την εξέλιξη του πρώτου παιχνιδιού του Τόνι Χοκ, Pro Skater, της εξέλιξής του και του σημερινού τοπίου στο skateboarding.

 

Ο Τόνι Χοκ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του skate, έγινε γνωστός για τις πιο δύσκολες και εντυπωσιακές φιγούρες της δεκαετίας του ’90 και ως ο πρώτος που κατάφερε να κάνει περιστροφή 900 μοιρών στον αέρα.

 

Ο γεννημένος στην Καλιφόρνια επαγγελματίας skater, ηθοποιός είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Birdhouse και το όνομά του είναι πίσω από πολλούς τίτλους video games της Activision.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, 11:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει