Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Ξέρει ο Πλατινί ότι υπάρχει αγώνας που διήρκησε 5,5 ώρες;”

Φάκελο στον Μισέλ Πλατινί, στον οποίο θα αναφέρονται όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα δώσει ο Νίκος Τζώρτζογλου, όπως τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, μιλώντας στον «Sentra fm», εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την αισιοδοξία του πως θα βγει κάτι καλό από την ιστορία με τα… στημένα, ενώ μίλησε και για μία ακόμη «ύποπτη» κασέτα πού έως τώρα μένει στο συρτάρι.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν έχει την ικανότητα και τα στοιχεία που χρειάζονται για να βρίσκεται στην προεδρία της ΕΠΟ.

Ο κ. Τζώρτζογλου μίλησε αναλυτικά:

Για τη χθεσινή «επίθεση» στον Σοφοκλή Πιλάβιο:
«Είπα κάποια πράγματα, που είναι όλα αλήθειες, δυστυχώς. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να του καταλογίσω έλλειψη ήθους. Θα ήμουν ψεύτης και συκοφάντης αν το έκανα. Θα ήμουν ψεύτης όμως αν έλεγα πως είναι ικανός. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί, δεν έχει την ικανότητα, δεν έχει τα στοιχεία που χρειάζεται ένας πρόεδρος ενός τέτοιου μεγάλου φορέα στην Ελλάδα.
Είναι κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο και για αυτό προβαίνει σε λάθη. Και χθες να λέει το απίστευτο, ότι η ΕΠΟ δεν είναι μέρος του προβλήματος. Μάλλον κάποιοι εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη του, τον κρατάνε, τον εκβιάζουν. Τα γράφουν παντού και τα λένε, ακόμα και οι άνθρωποι που χθες τον στήριξαν με την ψήφο τους».

Για όσα είπε χθες και αν τα είχε ετοιμάσει:
«Τίποτα δεν ήταν προετοιμασμένο. Ήταν αυθόρμητα. Έβγαλα την ψυχή μου. Είπα πράγματα που ίσως να ήθελε να τα πει ο κάθε Έλληνας απλός φίλαθλος που καθημερινά παρακολουθεί όλα αυτά τα τραγελαφικά στο ποδόσφαιρο».

Για το αν υπήρξε αντίδραση από τον Πιλάβιο:
«Καμία αντίδραση… Η μόνη αντίδραση στην έκρηξή μου, ήταν να μου πει πως λυπάται για το ύφος μου. Δεν απάντησε όμως σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Δεν απάντησε πως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας παίρνει εντολές από τον υπ΄ αριθμό ένα ύποπτο, από την UEFA, για τα στημένα παιχνίδια.

Το πιο τρελό και τραγελαφικό από όλα, είναι πως την ίδια ημέρα που ο Μπέος απειλεί τον Πιλάβιο, κάνουν συνάντηση για το πως θα βρούμε λύσεις ενάντια στη βία και τη διαφθορά. Είναι να τρελαίνεσαι! Ο άνθρωπος που καταζητείται, μετέχει στη συνάντηση για τη βία. Δεν ξέρω αν συζήτησαν και το πως θα καταπολεμήσουν το παράνομο στοίχημα…»!

Για όσα είπε για τον Κούγια:
«Υπάρχει μια κασέτα που είναι στο συρτάρι και δεν ξέρω αν θα βγει ποτέ. Είναι αυτό το… σουξεδάκι που είπα χθες. Την ξέρει ο κ. Πιλάβιος».

Για το αν ελπίζει πως θα μπει το… μαχαίρι στο κόκαλο:
«Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι κάτι θα βελτιωθεί. Βλέπω ότι η πολιτεία είναι -και μπράβο της- αποφασισμένη. Πρέπει να τελειώσει η ατιμωρησία και να εφαρμοστεί ο ΚΑΠ».

Για την έλευση του Μισέλ Πλατινί στη χώρα μας:
«Θα μάθει κι άλλα ο Μισέλ Πλατινί για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πάει φάκελος, από εμένα, με πολλά πράγματα. Ξέρει πως υπάρχει αγώνας που διήρκησε 5,5 ώρες; Αναφέρομαι στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ. Ξέρει τι έγινε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας; Ξέρει ότι 8 από τις 16 ομάδες της SuperLeague έβαλαν στην ΕΠΟ τον άνθρωπο που είναι στους φακέλους με τα ύποπτα παιχνίδια;».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει