Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ξεκινά σήμερα η «Γιορτή Κρασιού» στην Νέα Αγχίαλο

Αρχίζει την Πέμπτη η Γιορτή Κρασιού, όπως ανακοινώθηκε από τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου και το Δημοτικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.).

Οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου Γιορτή Κρασιού 2011, «σ΄ έναν όμορφο χώρο στην παραλία της Νέας Αγχιάλου, υποσχόμενοι στους επισκέπτες ένα πλούσιο, όμορφο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα «όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνουν:

Πέμπτη 18 Αυγούστου: Η πρώτη βραδιά περιλαμβάνει τα εγκαίνια της Γιορτής με χαιρετισμούς των επισήμων, εμφάνιση του Χορευτικού Τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου καθώς και λαϊκή βραδιά με το συγκρότημα του Στάθη Θεοχαράκη. Στην παρουσίαση του προγράμματος θα είναι ο Γ. Μαστρογιάννης. Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 19 Αυγούστου: Ο Ματθαίος Γιαννούλης σ’ ένα νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα.

Σάββατο 20 Αυγούστου: Η μοναδική Έλλη Κοκκίνου με τα παιδιά του Greek Idol, σ’ ένα ξεφάντωμα μέχρι πρωίας με λαϊκό και μοντέρνο πρόγραμμα για όλο τον κόσμο.

Κυριακή 21 Αυγούστου: Ο Παναγιώτης Λάλεζας με την ορχήστρα του σε ένα δημοτικό ξεφάντωμα.

Σε όλους τους επισκέπτες της Γιορτής, θα προσφερθεί δωρεάν παγωμένο κρασί από τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «ΔΗΜΗΤΡΑ». Η είσοδος είναι ελεύθερη την πρώτη μέρα, την Παρασκευή και την Κυριακή η είσοδος είναι 5€ και το Σάββατο 10€. Παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα πλούσιο, ευχάριστο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με γλέντι μέχρι πρωίας, και καλούν όλους τους δημότες να επισκεφτούν την Γιορτή Κρασιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει