Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Ξεσπίτωσαν” τουρίστες για χάρη του Γιώργου!

Απίστευτο! Έβγαλαν απ’ τα δωμάτια τους πελάτες του Skiathos Princess για να βολευτεί η Πρωθυπουργική αποστολή!

Στην Σκιάθο, συνέβησαν κωμικοτραγικά γεγονότα καθώς χρειάστηκε να “ξεσπιτώσουν” τουρίστες ώστε να μείνει ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Skiathos Princess υποδέχθηκε την περασμένη Δευτέρα τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.

Έδωσε εντολή να βγουν από τα δωμάτια τους τέσσερις τουρίστες που διέμεναν στο ξενοδοχείο Skiathos Princess, για να βολευτούν οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού!

Τα δυο, άγνωστα μεταξύ τους, ζευγάρια τουριστών διέμεναν στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στον πανέμορφο κόλπο της Αγίας Παρασκευής, όταν το απόγευμα της Δευτέρας δέχθηκαν την αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπεύθυνου του ξενοδοχείου.

Δεν ήταν για καλό. Παρά την φαινομενική ευγένεια, η αγωνία των υπεύθυνων του ξενοδοχείου ήταν έκδηλη από νωρίς το απόγευμα στα πρόσωπα τους. Κάτι το οποίο έγινε αντιληπτό σε όλους τους πελάτες του ξενοδοχείου, ιδιαιτέρως όμως σε τέσσερις από αυτούς.

Σε λίγες ώρες θα κατέφτανε η Πρωθυπουργική αποστολή και πλην του Πρωθυπουργού και ορισμένων ακόμη συνεργατών του, δεν υπήρχαν ελεύθερα δωμάτια για όλους.

Δυστυχώς για τους ίδιους εκείνη τη στιγμή, η υψηλή πληρότητα που παρουσίαζε το ξενοδοχείο αποτελούσε πρόβλημα.

Τέτοια ευκαιρία δεν την αφήνεις να πάει χαμένη. Καλύτερη διαφημιστική προβολή και αποδοτικότερη καμπάνια δημοσίων σχέσεων δεν θα μπορούσε να βρεθεί.

Τι κι αν στο ίδιο ξενοδοχείο πριν δυο χρόνια είχε πραγματοποιηθεί το Συμπόσιο της Σύμης με τους διεθνείς καλεσμένους του. Δυο χρόνια είναι πολλά..

Η λύση δεν άργησε να βρεθεί. Θα βγάλουμε από τα δωμάτια τους δυο πελάτες, δεν γίνεται διαφορετικά, λύση άλλη δεν υπάρχει, είπε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου και το έκανε πράξη…

http://www.pheme.gr/article.aspx?id=568

Μπορεί επίσης να σας αρέσει