«Οι δυνάμεις της Αριστεράς που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ πάνε την Ελλάδα και την Ευρώπη ένα βήμα μπροστά»Το δικό του μήνυμα από τη γενέτειρα του, τη Ζάκυνθο, όπου βρίσκεται σήμερα για να ασκήσει τα εκλογικά δικαιώματα, έδωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής.

«Το μήνυμα είναι σαφές, αν η Ελλάδα και η Ευρώπη γυρίσουν πίσω. Η Ελλάδα σε μια σκληρή Νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά κατεύθυνση της οποία εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης και η Ευρώπη αν μπει στο φαύλο κύκλο της ακροδεξιάς, του ρατσιστικού μίσους και της καθυστέρησης» δήλωσε από κτήριο του 2ου Γυμνασίου Ζακύνθου, αμέσως μετά την κατάθεση της ψήφους του ο κ. Κοντονής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «οι δυνάμεις της Αριστεράς που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι δυνάμεις εκείνες που πάνε την Ελλάδα και την Ευρώπη ένα βήμα μπροστά και αυτό που περιμένουμε από τους ψηφοφόρους είναι να μην επιτρέψουν την οπισθοδρόμηση και την καθυστέρηση».

Τέλος, ο κ. Κοντονής έκανε αναφορά στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Δήμο Ζακύνθου, με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης να δηλώνει ότι «πιστεύω ότι ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος και το ψηφοδέλτιο του για την Περιφέρεια όπως και ο Αντώνης Κασσιμάτης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν ένα σπουδαίο και δύσκολο αγώνα. Ελπίζω οι Ζακυνθινοί ψηφοφόροι να επιβραβεύσουν το ήθος και τις καθαρές προγραμματικές λύσεις τις οποίες προτείνουν».

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 14:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει