Οι ευχές και ο δημόσιος διάλογος με την Ολυμπία ΧοψονίδουΗ Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης σε δύο μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το έκτο τους παιδί. 

Την αποκάλυψη έκανε η Ολυμπία στον άντρα της με έναν ευφάνταστο τρόπο, δίνοντάς του ένα ξύλινο κουτάκι (σ.σ ως δώρο γενεθλίων), το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φάνηκε να αιφνιδιάζεται μην μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι και πάλι έγκυος! Θυμίζουμε πως η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά, τον Βασίλη, την Αιμιλία, τον Θανάση, τον Δημήτρη και την Αναστασία.

Οι ευχές στην Ολυμπία Χοψονίδου είναι φυσικά αμέτρητες. Ανάμεσά τους και η Δούκισσα Νομικού, η οποία ευχήθηκε στην πρώην Σταρ Ελλάς μέσω των instastories.

«Για κάποιο λόγο έχω συγκινηθεί. Με το καλό το 6ο παιδάκι σας. Έχετε μια υπέροχη και τεράστια οικογένεια. Όλα τα καλά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Ps Θα πρέπει να βιαστώ για να σας φτάσω» έγραψε η Δούκισσα Νομικού, με την Ολυμπία Χοψονίδου να απαντάει: «Εσύ με συγκινείς. Ευχαριστούμε πολύ».

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, 03:21

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει