Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Οι Ρόδες United απόψε ζωντανά στο Βόλο και στο VOX

Μαζί τους οι Bangies από την Αθήνα με beats και rhymes

Χορηγοί Επικοινωνίας: “Marconi Radio 96,1 F.M.” και “e-Volos.gr”

H Plenty Project παρουσιάζει άλλη μία φανταστική μουσική βραδιά στο VOX Music Stage και πιο συγκεκριμένα τι Ρόδες United μαζί με τους Bangies.

Η ιστορία από τις Ρόδες, μία από τις πιο ιδιαίτερες μπάντες, είναι λίγο πολύ γνωστή: ως οντότητα στα μουσικά πράγματα ήρθε και τάραξε τα νερά πριν από 10 χρόνια. Με παρελθόν σε hiphop και rock σχήματα, τα μέλη της υπερομάδας ένιωσαν το δικό τους αποτύπωμα να βρίσκει τα χαμένα ίχνη της Ποίησης, της μελωδίας και των beats χωρίς προσπάθεια, αλλά πάντα με το δικό τους τρόπο -δισκογραφικά και live- κατάφεραν μεγάλη επιτυχία.

Με νέα σύνθεση και ανανεωμένη διάθεση πλέον, οι Ροδες United είναι εδώ! Ο Νικήτας Κλιντ πιο ορεξάτος από ποτέ, το σχήμα δεμένο και με όλα τα γνωστά κομμάτια από την αρχή της πορείας τους, μέχρι νέες ακυκλοφόρητες ιδέες που αναμένεται να βγουν προς τα έξω στο 2013. keep rolling: Ροδες United are here!!

Όσο για τους Bangies;

Έπειτα από συντονισμένη δράση και πολύμηνες έρευνες, εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση που ακούει στο όνομα BANGIES. Οι 7 ύποπτοι βρέθηκαν σε ενα υπόγειο στην περιοχή του Γαλατσίου, καθώς σχεδίαζαν τις νέες τρομοκρατικές δράσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οργάνωση φέρεται να σχετίζεται με τους Ska Βangies, πρώην πυρήνας ενεργός από το 2006 έως το 2011, που τέθηκε υπο καταστολή.

Στο χώρο βρέθηκαν εκρηκτικοί ρυθμοί και όπλα καμουφλαρισμένα ως μουσικά όργανα καθώς και στοιχεία που υποδηλώνουν σχέση της οργάνωσης με Reggae, Dub και Hip hop κουλτούρα.

Αναλυτικά, στο κρησφύγετο βρέθηκαν

– τύμπανα με εκρηκτικά beats
– αυτοσχέδια εμπρηστικά κρουστά
– μια αποθήκη με κλεμμένα samples
– ηλεκτροφόρες κιθαριστικές χορδές
– πνευστα τυπου ΑΚ-47
– μπάσα με sub που θα μπορούσαν να καταστρέψουν ενα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο και άφθονες λεκτικές χειροβομβίδες.

Φήμες αναφέρουν πως οι 7 κακοποιοί δραπέτευσαν λίγο μετα τη σύλληψή τους με όχημα στο Βόλο, χωρίς ωστόσο η πληροφορία να επιβεβαιώνεται επίσημα.

Έναρξη: 10:00 μ.μ.
Εισιτήρια: Ταμείο και προπώληση 8 ευρώ, από τα
Elefantas coffee bar, Casablanca cinephile και βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει