Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Οι φωτογραφίες των τραυματισμένων αστυνομικών από την επίθεση στο Α.Τ. ΟμόνοιαςΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με ανακοίνωση που εξέδωσε προανήγγειλε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τους τραυματίες αστυνομικούς.


Αναλυτικά:

«Όλοι αύριο (σ.σ. σήμερα) Τρίτη ώρα 12.00 στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας για την δολοφονική επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας.


Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους “γνωστούς και χαϊδεμένους” εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια; Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπημερεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηδων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν. H Ένωση Αθηνών αύριο (σ.σ. σήμερα) 16 Οκτωβρίου & ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση. Ήταν η πρώτη “επιτυχημένη” μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι’ αυτό μάλλον σουλάτσαραν ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιο (οι πεζές) και έγινε πράξη».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018, 01:36

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει