Οι BTS για τη δωρεά που έκαναν στο «Black Lives Matter»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 08:32

Οι BTS και οι θαυμαστές τους έκαναν πρωτοσέλιδα νωρίτερα εφέτος, όταν δώρισαν ένα εκατομμύριο δολάρια στο κίνημα «Black Lives Matter».

Στη συνέχεια, οι θαυμαστές του super γκρουπ της K-pop διπλασίασαν τη δωρεά σε 25 ώρες.

Μιλώντας στο Variety, το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα έστρεψε την προσοχή στην προκατάληψη.

«Πιστεύουμε ότι η προκατάληψη δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή, δεν έχει θέση. Αρχίσαμε να συζητάμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε, είτε πρόκειται για δωρεά είτε για κάτι άλλο. Εκεί ξεκίνησε η συζήτηση – απλά προσπαθώντας να δούμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μετριάσουμε αυτήν την προκατάληψη», είπε ο Jin.

Ο Suga διευκρίνισε ότι τα μέλη του γκρουπ δεν θεωρούν ότι είναι «πολιτικοί», αλλά οι «πρωτοβουλίες τους» είναι αυτό που θέλει να ακολουθήσει κάποιος, ο οποίος επιθυμεί να ζήσει σε έναν δίκαιο κόσμο.

«Όσον αφορά την υποστήριξη του Black Lives Matter, νομίζω ότι είναι πολύ απλό. Έχει να κάνει με το ότι είμαστε κατά του ρατσισμού και της βίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήταν ενάντια σε αυτά τα πράγματα. Έχουμε βιώσει και εμείς προκατάληψη. Θέλουμε απλώς να τονίσουμε ότι πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμα όλων να μην υφίστανται ρατσισμό ή βία» συνέχισε ο Suga.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 08:32

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει