Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Οι Milo-z από τη Ν. Υόρκη απόψε ζωντανά στο Βόλο και στο VOX

Χορηγοί Επικοινωνίας: “Marconi Radio 96,1 F.M.” και “e-Volos.gr”

Το Gazarte παρουσιάζει σε συνεργασία με την Plenty: ** MILO-Z ** Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Βόλο! – New York City’s Super Soul-Funk Stars spring 2013 Tour It’s time to get funky…!

Οι Milo-Ζ, από τη Νέα Υόρκη έρχονται στο VOX music stage την Παρασκευή 22 Μαρτίου, για να μας κάνουν να χορέψουμε, να ιδρώσουμε, να ξεδώσουμε και να διασκεδάσουμε πραγματικά!

Μία από τις καλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες μπάντες του κόσμου σε Funk, Jazz & Soul, με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς, live από κοντά.

Ο φρενήρης συνδυασμός της Jazz, Funk, Hip Hop των Groovy χορευτικών και Soul ρυθμών, φέρει την υπογραφή του μοναδικού Milo, αδιαμφισβήτητου μετρ του σύγχρονου Nεοϋορκέζικου Funk, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα δικό του cult ρεύμα και ένα φανατικό κοινό όχι μόνο στη Νέα Υόρκη, αλλά και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Μαζί με το σχήμα του έχουν έρθει στην Ελλάδα πάνω από 10 φορές με την μεγαλύτερη συναυλία τους το 2007 στο Λυκαβηττό με 4000 θεατές!

Η πολυπρόσωπη μπάντα του Milo θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια αναπάντεχη μίξη της κλασσικής ποιότητας του James Brown και της ανεξέλεγκτης ενέργειας των Red Hot Chili Peppers! Σύγχρονη και ξεσηκωτική μουσική, με ψυχεδελικά πνευστά, κιθαριστικές εξάρσεις και καταιγιστικό μπάσο δημιουργούν μια καυτή ατμόσφαιρα. Τη συνταγή έρχονται να συμπληρώσουν τα γυαλιστερά κοστούμια του γκρουπ, τα χορογραφημένα βήματά τους και η ακατέργαστη α λα Mick Jagger σεξουαλικότητα του Milo, στοιχεία που συνωμοτούν για να μας προσφέρουν μια από τις πιο hot μουσικές εμπειρίες…

Όπως ο James Brown, έτσι και ο Milo ενορχηστρώνει την ορχήστρα του και χορογραφεί τα τραγούδια τους. Η σύνδεσή της ορχήστρας με το ακροατήριο είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το σκηνοθετούν στο ρυθμό τους, το ταρακουνούν, το κάνουν να χορεύει ασταμάτητα! To φανατικό κοινό του Milo τον ζητά ξανά και ξανά! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το motto του συγκροτήματος είναι: “Make them dance, make them sweat, leave them longing for more”…

Το διάσημο Funk συγκρότημα από την Νέα Υόρκη με 6 μουσικούς επί σκηνής και ένα 3-ώρο live πρόγραμμα, έρχεται ξανά να ταρακουνήσει την Ελλάδα, χθες στη Θεσσαλονίκη, σήμερα στο Βόλο και το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Παρασκευή 22 Μαρτίου: VOX music Stage

Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Προπώληση:
• Elefantas coffee bar,
• Casablanca cinephile και
• βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει