Οι Wu-Tang Clan πωλούν απολυμαντικά χεριών και t-shirts για καλό σκοπό


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 02:07

Οι Wu-Tang Clan κυκλοφόρησαν τη συλλογή «A Better Tomorrow», μια σειρά προϊόντων για να στηρίξουν την Τράπεζα Τροφίμων και το Ίδρυμα Αποστολή της Οτάβα και το Νοσοκομείo Παίδων του Ανατολικού Οντάριο, στον Καναδά την περίοδο της κρίσης κορωνοϊού.

Μεταξύ των προϊόντων, είναι το «Protect Ya Hands» φυτικό απολυμαντικό χεριών με άρωμα εσπεριδοειδών που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ειδών περιποίησης δέρματος JUSU. Για κάθε αγορά απολυμαντικού χεριών, ένα ακόμα θα δωρίζεται στο Ίδρυμα Αποστολή της Οτάβα και σε άλλα καταφύγια αστέγων σε ολόκληρο τον Καναδά.

Το αμερικανικό χιπ χοπ γκρουπ μέσω της online ιστοσελίδας 36 Chambers store πουλά επίσης T-shirts και γεύματα με όλα τα έσοδα να διατίθενται στους τρεις οργανισμούς.

Οι Wu-Tang Clan άρχισαν να υποστηρίζουν την Τράπεζα Τροφίμων της Οτάβα στις 2 Απριλίου, όταν τους ανέφερε σε ένα tweet ο Άνταμ Μιρόν επιχειρηματίας της πόλης, ο οποίος έκανε δωρεά στο πλαίσιο καμπάνιας στήριξης της οργάνωσης.

Το γκρουπ απάντησε γράφοντας ότι συνεισέφερε στην Τράπεζα Τροφίμων και ενθάρρυνε και άλλους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

Μόλις το γκρουπ ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στην προσπάθεια η καμπάνια έγινε viral και μέσα σε 48 ώρες συγκεντρώθηκαν επιπλέον 280.000 δολάρια.

Οι Wu-Tang Clan θεωρούνται πρωτοπόροι της χιπ χοπ, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Enter The Wu-Tang (36 Chambers)» το 1993 και αντλούν δημιουργική έμπνευση από ταινίες kung fu, τον βουδισμό και τα κόμικς.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020, 02:07

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει