Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Φεστιβάλ Βράχων


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, 08:30

Με το MUTE και την εξαιρετική ερμηνεία του Γιώργου Χρυσοστόμου, ολοκληρώθηκε πρόωρα το Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2020. Στις εφετινές ιδιαίτερες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουν, οι άνθρωποι του Φεστιβάλ με πίστη στη δύναμη των τεχνών εργάστηκαν για την υλοποίηση των εκδηλώσεων με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Προσαρμόζοντας το πρόγραμμα στις οδηγίες της πολιτείας και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, το Φεστιβάλ ξεκίνησε ενάμιση μήνα αργότερα από το συνηθισμένο και πραγματοποίησε συνολικά και παρά τις αλλαγές 10 συναυλίες και 10 θεατρικές παραστάσεις.

Στην εφετινή διοργάνωση σημαντική ήταν η συμβολή της Περιφέρειας Αττικής, η οποία ανέλαβε τη χρηματοδότηση 11 εκδηλώσεων ώστε να εξασφαλιστεί η δωρεάν είσοδος στο κοινό.

Με την ευχή να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια που ζούμε, το Φεστιβάλ Βράχων ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά. Το Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού ευχαριστεί το κοινό που αγκάλιασε και εφέτος τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ καθώς και τα ΜΜΕ που το στήριξαν και ελπίζει ότι η επόμενη συνάντηση στο θέατρο βράχων θα είναι απαλλαγμένη από περιορισμούς.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, 08:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει