Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ολο στα δικαστήρια τρέχει ο Τομ Κρουζ

Επιτέλους και κάποια καλά νέα για τον ηθοποιό Τομ Κρουζ που μόνο κάρτα ελευθέρας εισόδου δεν έχει πάρει από τα δικαστήρια του Λος Άντζελες.

Όσoν αφορά τα τελευταία του μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, ο δικαστής απέρριψε μια 5 εκατομμυρίων δολαρίων αγωγή εναντίον του ίδιου αλλά και του δικηγόρου του Bert Fields.

Το 2009 ο πρώην εκδότης του περιοδικού Bold, Michael Davis Sapir, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού και του δικηγόρου του, για την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ ώστε να τον κατασκοπεύσουν αλλά και για τηλεφωνικές υποκλοπές.

Η ιστορία όμως πάει αρκετά πίσω, στο 2001 όπου ο Τομ είχε κατάθεση αγωγή ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του Sapir για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς ο πρώην εκδότης πρόσφερε 500.000 δολάρια αμοιβή για την απόδειξη ότι ο Τομ Κρουζ είναι ομοφυλόφιλος. Το περιοδικό μάλιστα υποστήριξε ότι είχε λάβει και σχετικό βίντεο με την ομοφυλοφιλική σχέση του ηθοποιού.

Στο δικαστήριο και οι δύο πλευρές αναγνώρισαν τελικά πως δεν υπήρχε κανένα βίντεο αλλά οχτώ χρόνια μετά ο Sapir κατηγόρησε τον Τομ για τηλεφωνικές υποκλοπές σχετικά με την υπόθεση.

Ακόμα και αν ο ηθοποιός κέρδισε αυτήν την υπόθεση, τον περιμένει ένα επιπλέον νομικό… δράμα όπως η 50 εκατομμυρίων αγωγή δυσφήμισης εναντίων της εταιρείας “Bayer Media” για ισχυρισμούς ότι είχε εγκαταλείψει τη κόρη του. Αυτή η δίκη αναμένεται το 2014.

Με τούτα και με κείνα, αποφάσισε και η πρώην γυναίκα του Katie Holmes ν’ ασχοληθεί με την άσκηση της δικηγορίας. Μπορεί να ήταν ταιριαστό ζευγάρι τελικά…

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει