«Ονειρεύομαι τίτλους και πορεία στο Champions League»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, 19:50

Να κατακτήσει πολλούς τίτλους με την φανέλα του Ολυμπιακού και να προχωρήσει με την ομάδα όσο γίνεται πιο μακριά στο Champions League επιθυμεί ο Πέπε, όπως δήλωσε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής από τους «ερυθρόλευκους».

Ο 23χρονος πρώην μέσος της Γκιμαράες μίλησε στην κάμερα των Πειραιωτών για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. «Ήταν για μένα πολύ εύκολο, πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό που εμπιστεύτηκε τις ικανότητές μου για να εκπροσωπήσω αυτό τον μεγάλο σύλλογο και μπορώ να υποσχεθώ πως θα δουλεύω κάθε μέρα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει ακόμα καλύτερος. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος. Ξέρω ότι εδώ οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και γι’ αυτό μου αρέσει».

Ο Πορτογάλος έθεσε, τέλος, τους στόχους που έχει: «Ονειρεύομαι να κατακτήσω όσο πιο πολλούς τίτλους μπορώ εδώ και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, 19:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει