Οντισιόν σε 16 πόλεις και τρεις ηπείρους διοργανώνει η Big Hit EntertainmentH Big Hit Entertainment, η εταιρεία πίσω από τους BTS, ανακοίνωσε ότι διοργανώνει παγκόσμιες ακροάσεις για τη δημιουργία γκρουπ κοριτσιών που θα γίνουν η «επόμενης γενιάς» σταρ της K-pop.

Το γυναικείο συγκρότημα που προγραμματίζεται να κάνει ντεμπούτο το 2021, θα είναι το δεύτερο της Big Hit: Τον Ιούλιο, η εταιρεία ψυχαγωγίας απέκτησε τη Source Music, η οποία είναι έδρα της εξαμελούς μπάντας Gfriend.

Οι παγκόσμιες ακροάσεις Plus Global Audition θα πραγματοποιηθούν σε 16 πόλεις σε τρεις ηπείρους. Οι οντισιόν ξεκινούν στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη στις 5 Οκτωβρίου, θα συνεχιστούν στην Αυστραλία και την Ασία – τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται πολλές γυναίκες που διαβάζουν ένα μυστηριώδες ποίημα, το οποίο ανακαλύπτουν σε ένα μικρό μπουκάλι. «Αυτό είναι ένα ποίημα για όλες τις μυστικές σας δυνάμεις» αναφέρουν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019, 08:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει