Ορισμός της ατιμωρησίας!


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020, 03:21

Τόσο χάδι, ειλικρινά δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει με επιείκεια η λογική του ανθρώπου. Προσέξτε απόφαση: με αφαίρεση βαθμών (τόσων ώστε να μη κινδυνέψει με υποβιβασμό…) τιμώρησε το μονομελές πειθαρχικό όργανο της λίγκας την ΠΑΕ Ξάνθη για όσες παραβάσεις προέκυψαν παρέα με ΠΑΕ ΠΑΟΚ (εδώ ο πέλεκυς της αφαίρεσης βαθμών ήταν…επιεικής, ώστε να μη χάσει την έξοδο στην Ευρώπη!!), αλλά…

Αλλά, το ίδιο όργανο ΑΠΕΡΡΙΨΕ την προσφυγή του Πανιωνίου για το κύρος του αγώνα του με την Ξάνθη άγνωστο για ποιο λόγο! Οι βαθμοί που αφαιρέθηκαν από την ακριτική ομάδα είναι μια δωδεκάδα, δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ. Όταν με βάση τα στοιχεία  έπρεπε να προκύψει υποβιβασμός με συνοπτικές διαδικασίες. Για δε τον Πανιώνιο, νομίζω πως είναι ο ΜΟΝΟΣ που κατά την λήγουσα περίοδο τιμωρήθηκε σκληρά, αδικήθηκε και –τώρα που έχει δίκιο του γύρισαν την πλάτη. Ντροπή.

Από την άλλη, με αυτή την θλιβερή ιστορία του Οργάνου,  δόθηκε μια  πολύ καλή ευκαιρία ώστε να γελάσει λιγάκι το χειλάκι μας. Όσο για το πώς θα ερμηνεύσουν τα σούπερ αφεντικά από τις διεθνείς Ομοσπονδίες ποδοσφαίρου που θα πληροφορηθούν  τα νέα –ενόψει συμφωνίας υποταγής μας, με το περίφημο μνημόνιο κλπ.-  ουδείς μπορεί να προβλέψει. Είναι και αυτές μέλη της «χώρας του μειδιάματος» με τα όσα προκύπτουν στη φαιδρή –ποδοσφαιρικώς- χώρα που ονομάζεται Ελλάδα.

ΥΓ: Η οποία ΠΟΤΕ δεν τιμωρεί με βάση τους κανονισμούς και την ουσία, γι’ αυτό το εγχώριο ποδόσφαιρο παρακμάζει και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα, ισάξια του…Τσιμίκα!  


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020, 03:21

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει