Οριστική η ρήξη στις σχέσεις ΣΕΓΑΣ με ΕΟΣΛΜΑ-ΥΣε οριστική ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις του ΣΕΓΑΣ με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, εξαιτίας του νέου αθλητικού Νόμου ο οποίος απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας στίβου για την διοργάνωση αγώνων δρόμου εντός της ελληνικής επικράτειας.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη χθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τη διακοπή κάθε μορφής συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την ΕΟΣΛΜΑ – Υ. Η πρόσφατη ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, περί απαγόρευσης συμμετοχής στους αγώνες που (σύμφωνα με το Νόμο) έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ ή διοργανώνονται και συνδιοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ ή Σωματεία της δύναμής του, σε συνέχεια σειράς άδικων προσβλητικών και συκοφαντικών επιθέσεων κατά της Ομοσπονδίας μας, καθιστά επιβεβλημένη αυτή την επιλογή.

Το φιλανθρωπικό πρόγραμμα τόσο του Μαραθωνίου όσο και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας συνεχίζεται και θα υλοποιείται πλέον μέσω της συνεργασίας του ΣΕΓΑΣ απευθείας με τους Συλλόγους Δρομέων» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019, 17:14

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει