«Ο αγώνας για τη Δημοκρατία συνεχίζεται» «Η Χούντα δεν έπεσε. Την Χούντα την έριξαν οι αγώνες των αντιστασιακών Ελλήνων που κανείς δεν δικαιούται να θεωρήσει δεδομένους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την 45η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας το «Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής» (MέRA25).

«Τελική νίκη της Δημοκρατίας, βέβαια, δεν υπάρχει» συνεχίζει η ανακοίνωση και μέσα από μια ιστορική αναδρομή φτάνει στην οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων, σημειώνοντας: «Όταν οι φούσκες του χρέους έσκασαν παγκοσμίως το 2008, έσκασε κι η φούσκα του ελληνικού χρέους. Από τότε η Δημοκρατία μας μπήκε ξανά στο γύψο, σε επιτροπεία δανειστών που έστειλαν την τρόικα να κατασχέσει ό,τι βρει και να εντάξει τους έλληνες στην «Χρεοδουλοπαροικία η Ελλάς{…}Αντίθετα με τον καιρό της Χούντας, στον καιρό της Χρεοδουλοπαροικίας το Κοινοβούλιο δεν έκλεισε. Απλά εξευτελίζεται 9 συναπτά χρόνια περνώντας τα μέτρα των δανειστών-κατακτητών».

Και καταλήγει: «Ο αγώνας για τη Δημοκρατία λοιπόν συνεχίζεται. Τα 45 χρόνια από την πτώση της Χούντας το ΜέΡΑ25 τα τιμά και τα γιορτάζει ως μεγαλειώδη υπενθύμιση της πιο μεγάλης αλήθειας: Δεν υπάρχει τελική ήττα στον αγώνα για τη Δημοκρατία. Όπως και δεν υπάρχει τελική νίκη. Προχωράμε!»


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019, 12:36

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει