Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ο Βόλος παρών στα μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα

Π. Σκοτινιώτης: Να γίνει υπόθεση όλων το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών

Το μήνυμα του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη ότι το 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός για το Βόλο και γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει υπόθεση όλων, στηρίζοντας ο καθένας από την πλευρά του την οργανωτική προετοιμασία με κάθε τρόπο, μετέφερε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Παύλος Μαβίδης, κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΑΚ με θέμα συζήτησης τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν την έναρξη των αγώνων.

Μιλώντας στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη σημασία της διοργάνωσης, ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι μεταξύ άλλων ότι η τιμητική απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FINA) και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας να αναθέσουν στο Βόλο τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, λίγους μήνες μετά την απώλεια των Μεσογειακών Αγώνων, δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ο Βόλος είναι παρών στα μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα και έτοιμος να ανταποκριθεί τόσο από πλευράς υλικοτεχνικών υποδομών και εγκαταστάσεων, όσο και οργανωτικά σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση, αξιοποιώντας και την πλούσια εμπειρία από τη διοργάνωση ανάλογων αθλητικών γεγονότων κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ο κ. Μαβίδης συμμετείχε στη σύσκεψη συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού – υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού κ. Ν. Μαυρόπουλο και ενημερώθηκε για την πορεία των προετοιμασιών σε κάθε τομέα δράσης.

Αμέσως μετά συνεχάρη τα στελέχη του Δήμου για την προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς και τους εθελοντές για την απόφασή τους να στηρίξουν ενεργά αυτή την προσπάθεια. Ο κ. Μαβίδης, μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι το σύνολο των εθελοντών που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τη διεξαγωγή του 16ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο, περίπου 130 άτομα, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Βόλου, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου.

Εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας συμμετείχε στη σύσκεψη ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Ν. Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια των στελεχών του Δήμου τονίζοντας χαρακτηριστικά «έχουμε εντυπωσιαστεί όλοι στην Ομοσπονδία με τις υψηλού επιπέδου οργανωτικές ικανότητες των ανθρώπων που εργάζονται για το Πρωτάθλημα».

Οι προετοιμασίες κορυφώνονται με την γενική πρόβα της τελετής έναρξης το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα δοθεί στο Δημαρχείο του Βόλου συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Π. Σκοτινιώτη, τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Δημ. Διαθεσόπουλο, τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ Π. Μαβίδη και τον υπεύθυνο οργάνωσης Αλ. Μεταφτσή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει