Ο Γιάννης Λαγός από τη φυλακή συμμετείχε στην Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωκοινοβουλίου!Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021, 12:41

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματός του (ΕΛΑΣΥΝ), ο Γιάννης Λαγός, μέσα από τη φυλακή του Δομοκού, συμμετείχε διαδικτυακά στα… καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής, και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Προϋπολογισμών (BUDG) του Ευρωκοινοβουλίου!

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Τι κι αν αποπειράθηκαν να τον φιμώσουν και να τον εξοβελίσουν από τα ευρωκοινοβουλευτικά του καθήκοντα; Ο Γιάννης Λαγός αποδεικνύει ότι είναι αποφασισμένος να έχει ενεργό ρόλο στο Ευρωκοινοβούλιο ακόμα και μέσα από το κολαστήριο του Δομοκού. Χθες συμμετείχε στην Επιτροπή Προϋπολογισμών (BUDG) του Ευρωκοινοβουλίου, όπου συζητήθηκε η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία, η οποία συνδέει τη χορήγηση κοινοτικών χρηματοδοτήσεων με την τήρηση από την πλευρά των κρατών-μελών των κανόνων του κράτους δικαίου. Δυστυχώς, λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων, τα οποία πλέον λύθηκαν, δεν κατέστη εφικτό να εκφωνήσει και ομιλία, όπως ήταν προγραμματισμένο, επιφυλάσσεται, ωστόσο, να το κάνει οσονούπω στην προσεχή συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής». 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021, 12:49Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει