Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ο Γ.Γ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε στη Ζαγορά

Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το Τεχνικό Σεμινάριο KYOKUSHINKAI KARATE στη Ζαγορά Πηλίου, από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Γιώργο Κοσμίδη, Αρχηγό Εκπρόσωπο της Ένωσης Εκπαιδευτών Ελληνικού KYOKUSHINKAI, με την βοήθεια και υποστήριξη των Εκπαιδευτών Κατσανδρή Γεωργίου, Στέκας Μαίρης, Βλάχου Ευάγγελου και της Πρωταθλήτριας Ευρώπης της ΕΛΟΚ Βίκυς Κοσμίδου.

Επίσημοι προσκεκλημένοι, ο Γ. Γραμματέας της Παγκόσμιας ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ και Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Γερόλυμπος με την σύζυγό του Εμμανουέλλα Ποντίδα – Γερολύμπου Αναπληρώτρια Πρόεδρο της ΕΛΟΚ, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια αυτή του στενού συνεργάτη τους και προσωπικού τους φίλου Γιώργο Κοσμίδη.

Ο Γιώργος Γερόλυμπος θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ζαγοράς Γιώργο Αντώνογλου, τον οποίον και θα ευχαριστήσει για την ένθερμη στήριξη και βοήθεια του νέου τμήματος Ζαγοράς, ενώ θα συζητήσει μαζί του την προοπτική για την διεξαγωγή διασυλλογικών φιλικών αγώνων με την στήριξη της ΕΛΟΚ.

Στο τέλος του Σεμιναρίου θα δοθούν τα διπλώματα συμμετοχής, από τον Δήμαρχο, σε όλους τους συμμετέχοντες. Εκτός του κ. Γερόλυμπου στο Σεμινάριο θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτών Αντώνιος Σουβλέρης (από τη Θεσσαλονίκη) και ο Branch Chief – Αρχηγός Βορείου Ελλάδος της Ένωσης Μελικιάδης Οτάριο (από το Κιλκίς).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει