Ο Ζιντάν αποθεώνει τον Κρόος


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020, 09:41

Ο Τόνι Κρόος είναι ένας από τους «πυλώνες» της Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2014 όταν και εντάχθηκε στους «μερένχες». Διακριτικός τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ο 30χρονος Γερμανός μέσος, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όπως τονίζεται και στο ντοκιμαντέρ παραγωγής του γαλλο-γερμανικού δικτύου «Arte» για την ζωή του Κρόος.

Όπως είναι φυσικό, ένας από τους ανθρώπους που μιλούν για τον έμπειρο Γερμανό διεθνή, είναι και ο προπονητής του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το πιο δυνατό σημείο του, είναι η ηρεμία που αποπνέει στο γήπεδο. Όσο πιο γαλήνιος είσαι στο γήπεδο, τόσο πιο δύσκολο είναι το έργο του αντιπάλου», σχολίασε ο Ζινεντίν Ζιντάν και πρόσθεσε:

«Όταν κοιτάς το παιχνίδι του, μπορείς να πεις ότι υπάρχει πολλή γαλήνη. Για μια ομάδα, αυτό είναι απαραίτητο. Αυτό που παίρνω από τον Τόνι, είναι ότι σε μεγάλα παιχνίδια, όπως οι τελικοί, είναι πολύ σημαντικός. Τεχνικά, είναι τέλειος. Δεν χάνει πολλές μπάλες, οπότε παίρνει ελάχιστους κινδύνους. Ακόμα και όταν παίζει πολύ, δεν υπάρχει σπατάλη στο παιχνίδι του».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020, 09:43

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει