Ο ηθοποιός παρενόχλησε και στο παρελθόν οδηγό ταξίΌλο και πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση βιασμού του 24χρονου οδηγού ταξί από νεαρό ηθοποιό. Μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης και δεύτερος οδηγός της ίδιας εταιρείας αναγνώρισε τον ηθοποιό και κατήγγειλε στην αστυνομία ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον 29χρονο στο παρελθόν. 

Όπως μεταδώθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και δεύτερος οδηγός ταξί έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Τι κατέθεσε ο δεύτερος οδηγός ταξί

Ο οδηγός φέρεται να έχει καταθέσει ότι πριν λίγο καιρό παρέλαβε τον ηθοποιό από το ίδιο σημείο και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με τις ίδιες στάσεις όπως με τον συνάδελφό του, κατέληξαν στο αλσάκι πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο ηθοποιός φέρεται να έριξε στον καφέ του ένα υγρό και κατόπιν να τον παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς όμως να προβαίνει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Η εταιρεία είχε διαγράψει από τα μητρώα πελατών τα στοιχεία του ηθοποιού 

Ο οδηγός φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό, όχι στην αστυνομία, αλλά στην εταιρεία, η οποία προχώρησε στη διαγραφή του ηθοποιού από τα μητρώα πελατών της πλατφόρμας. Εκείνος όμως φέρεται να έγινε εκ νέου μέλος, χρησιμοποιώντας άλλα στοιχεία.

Τι αναφέρεται στη δικογραφία που συντάχθηκε για το πρώτο περιστατικό στις 13 Νοεμβρίου Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για το πρώτο περιστατικό, αναφέρεται πως ο νεαρός ηθοποιός αφού νάρκωσε τον οδηγό ταξί, τον βίασε. Στην τσάντα του ηθοποιού που κατασχέθηκε από τις Αρχές βρέθηκαν μεθαμφεταμίνες, το άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό Sisha που έχει υγρά μπαταρίας και θεωρείται η «κοκαΐνη των φτωχών», χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice» ακόμα και γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου, δονητές κλπ. Ο δράστης αφού άφησε αναίσθητο το θύμα του, τον σοδόμισε όπως φαίνεται με τον κολποδιαστολέα και δονητές και τον βίασε.

Ο δράστης φέρεται να κάλεσε ταξί για μια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας. Η κλήση πραγματοποιήθηκε μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο του δράστη άρα τα στοιχεία του ήταν καταγεγραμμένα.

Στη συνέχεια βίασε τον οδηγό ταξί, ρίχνοντάς του πρώτα κάποιο χάπι στον καφέ, και ενδεχομένως να τελούσε και εκείνος (ο δράστης) υπό την επήρεια ουσιών, κάτι που αναμένεται να αποδείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται και για τους δύο.

Ο άτυχος οδηγός που εμφάνιζε απώλεια συνείδησης και μνήμης θυμήθηκε τον πελάτη του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.Αυτό που θυμάται καθαρά ο οδηγός του ταξί είναι πως κάποια στιγμή είδε τον πελάτη του λιπόθυμο δίπλα του και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Κάποια στιγμή θυμάται να κατεβαίνει στη διαδρομή ο πελάτης του, να μιλάει με κάποια άτομα και να τον κοιτάζουν και στη συνέχεια να αποχωρούν από το σημείο. Λίγο πιο μετά θυμάται πως κατέβηκε στο περίπτερο ο οδηγός για να πάρει κάτι και πιθανόν σε αυτόν τον χρόνο ο δράστης κάτι του έριξε στον καφέ του. Αργότερα θυμάται αποσπασματικές εικόνες, τον πελάτη να τον χαϊδεύει στο πόδι, να του ξεκουμπώνει το πουκάμισο και να του ρίχνει κάτι σαν υγρό στον σβέρκο του.Ο 29χρονος Γ. Καρκάς έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως.
Αυτό που θυμάται καθαρά είναι πως κάποια στιγμή είδε τον πελάτη του λιπόθυμο δίπλα του και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όταν κλήθηκε η Αστυνομία άρχισε να θυμάται αποσπασματικά όσα προαναφέρθηκαν και έπειτα δεν θυμόταν τίποτε άλλο παρά μόνο ότι ο πελάτης λιποθύμησε και τον πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί άρχισε να κάνει εμετούς και να εμφανίζει λιποθυμικές τάσεις το θύμα με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον ηθοποιό να του ζητήσει τον λόγο τι του έκανε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Το θύμα τόνισε τους αστυνομικούς πως ένιωθε κάποιες σωματικές ενοχλήσεις πέρα από τη ζάλη που ένιωθε και ο ίδιος και του συνέστησαν να περάσει από ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Εκεί δυστυχώς για τον άτυχο οδηγό ταξί, διαπιστώθηκε πως είχε πέσει θύμα άγριου βιασμού και πως είχε καταναλώσει εν αγνοία του κάποια άγνωστη μέχρι στιγμής χημική ουσία… Έξαλλος ο οδηγός ταξί μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα, δεν πίστευε αυτό που του συνέβη, υπέστη σοκ και άρχισε να ξεσπάει στα αντικείμενα που έβρισκε μπροστά του όντας σε αθλία ψυχολογική κατάσταση.

Όπως εύκολα διαπιστώνεται από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές, υπάρχουν πολλά κενά τουλάχιστον ως προς το γενικό αφήγημα που βασίζεται στα μέχρι στιγμής ευρήματα. Το μόνον στοιχείο που δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί αφορά τα ευρήματα του ιατροδικαστή καθώς και όσα βρέθηκαν στην τσάντα του ηθοποιού.

Ο 29χρονος Γ. Καρκάς έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως.


Διαβάστε επίσης: 
Σκοτεινά κενά στην υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει