«Ο Κιμούλης μού έκανε τη ζωή κόλαση»Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 12:48

Για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη μίλησε σε εκπομπή του Open ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Έλενα Ακρίτα συνεργάστηκε με τον ηθοποιό που κατηγορείται για ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση.

H Έλενα Ακρίτα περιέγραψε τη συνεργασία του πρώην άντρα της με τον Γιώργο Κιμούλη σε ανάρτησή της: «Θυμάμαι τον πρώην άντρα μου Κώστα Αρζόγλου όταν γύρισε σπίτι μετά την τελευταία παράσταση του έργου “Ζητείται τενόρος” όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Κιμούλη. Τέσσερις ολόκληρους μήνες δεν αντάλλαξαν μια -μια!- λέξη: είχαν τσακωθεί από την πρώτη πρόβα. -Κώστα, πώς αισθάνθηκες που τελειώσατε; -Σαν να έπεσε η χούντα».

Ο ίδιος ο Κώστας Αρζόγλου δήλωσε: «Ο Γιώργος μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση! Μία ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση “Ζητείται τενόρος” και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο – δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή. Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο -που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα-, το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής».

Συνεχίζοντας, είπε: «Η αντίληψη του “Εγώ είμαι και κανείς άλλος” κυριαρχούσε στον Γιώργο. Μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια όταν άκουσα από φίλους και γνωστούς ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του». Μάλιστα, ο Κώστας Αρζόγλου είπε ότι ο Κιμούλης του έδωσε αγκωνιά όταν πήγε να υποκλιθεί στο κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζητείται τενόρος». Ο Κώστας Αρζόγλου δεν δέχτηκε καν να πάρει η παράσταση μία εβδομάδα παράταση διότι δεν άντεχε -όπως είπε- να παίξει με τον Γιώργο Κιμούλη ξανά.

Αναφορικά με το θέμα του Κώστα Σπυρόπουλου, δήλωσε ότι δεν πιστεύει στις καταγγελίες και θεωρεί ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση από πλευράς του ηθοποιού.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 12:48Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει