Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Ο Κούγιας μου έδωσε λεφτά για να αγοράσω αγώνα”

ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΒΟΜΒΑ από τον πρώην στενό συνεργάτη του Κούγια

Λάδι στη φωτιά στο θέμα των ύποπτων αγώνων έρχονται να ρίξουν οι δηλώσεις του πρώην γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Πέτρου Σταθάκη σχετικά με την αναμέτρηση των Πατρινών με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.

Ο κ. Σταθάκης θέλησε, όπως υποστήριξε, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Έτσι είπε ότι ήταν αυτός που, μετά από εντολή του προέδρου της Παναχαϊκής, δωροδόκησε τον γενικό αρχηγό της Χερσονήσου, Μανόλη Κουβαρά, προκειμένου η κρητική ομάδα να χάσει από τους «Αχαιούς». Όπως και έγινε…

«Επιβεβαιώνω ότι είμαι αυτός που μιλάει στο ηχητικό ντοκουμέντο και πως πράγματι δωροδόκησα τον γενικό αρχηγό της Χερσονήσου Μανόλη Κουβαρά για να κερδίσει η Παναχαϊκή στην Κρήτη» είπε στον «ραδιοφωνικό σταθμό FM 100». Παράλληλα τόνισε ότι «νιώθω ότι με απειλούν. Ο κ. Κούγιας έχει έναν φυλακισμένο κουμπάρο και πάντα μου μιλούσε γι’ αυτόν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταθάκη: «Πνίγομαι και θέλω να πω την αλήθεια. Ζητάω συγγνώμη απ’ όσους πίκρανα στην Πάτρα, όταν επέστρεψα τον Γενάρη, μετά τα επεισόδια που έγιναν. Ο κ. Κουβαράς δεν λέει την αλήθεια. Το πρωί της Κυριακής, πριν το παιχνίδι, ο κ. Κούγιας μου παρέδωσε έναν φάκελο με 4.900 ευρώ, με εντολή να δωροδοκήσω τον κ. Κουβαρά, ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση δύο παίκτες της Χερσονήσου.

Τα μισά του τα έδωσα στα αποδυτήρια και τα άλλα μισά μετά τη λήξη του αγώνα, όταν με πήγε με το αυτοκίνητο του στο ξενοδοχείο. Δεν θα έλεγα ποτέ τέτοια πράγματα για να εκδικηθώ τον κ. Κούγια. Άλλωστε πάντα μου έλεγε ότι η αλήθεια και το καλό επικρατούν. Αυτό κάνω κι εγώ τώρα. Λέω την αλήθεια, παρότι γνωρίζω ότι ομολογώ δωροδοκία και θα κληθώ από τον εισαγγελέα.

Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, αλλά θα μου κάνει καλό γιατί είμαι εθισμένος με τον παραγοντισμό και έχω καταστραφεί. Δεν θα μπορούσα να δώσω εγώ τα χρήματα γιατί είμαι πάμπτωχος. Τις τελευταίες μέρες μοτοσυκλέτες με περίεργους τύπους περνούν κάτω από το σπίτι μου. Είμαι τρομοκρατημένος γιατί νιώθω ότι με απειλούν. Ο κ. Κούγιας έχει έναν φυλακισμένο κουμπάρο και πάντα μου μιλούσε γι’ αυτόν».

ΑΞΙΖΕΙ: Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν μετά τις δηλώσεις Σταθάκη, θα κληθεί ο Κούγιας να δώσει εξηγήσεις για τις πολύ σοβαρές καταγγελίες. Θα δούμε αν η δικαιοσύνη θα αντιδράσει άμεσα, καλώντας τον πρόεδρο της Παναχαϊκής.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Το γεγονός ότι βγαίνει δημοσίως ο Σταθάκης και καταγγέλει ότι του έδωσε λεφτά ο Κούγιας για να αγοράσει το ματς, μήπως θα έπρεπε ήδη να έχει ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά των εισαγγελικών λειτουργών; Τι περιμένουν για να ασκήσουν δίωξη στον Κούγια;

Πηγή – Parapolitika.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει