Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία με αόριστες εξαγγελίες


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, 17:02

“Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι συνεχίζουν να ψάχνουν πού πήγαν τα δήθεν 24 δισ. ευρώ που ισχυρίζεται ο κ. Μητσοτάκης ότι έδωσε η κυβέρνηση για να τους στηρίξει στην πανδημία”, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σε σημερινή τηλεοπτική του δήλωση.

“Αφού άφησε τους εργαζόμενους στην τύχη τους, υποχρεώνοντάς τους να επιλέξουν εάν θα απολυθούν ή θα δεχθούν μειώσεις μισθών. Αφού άφησε τους εκατοντάδες χιλιάδες εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό να περάσουν 3 μήνες με 800 ευρώ – όσοι τα πήραν και αυτά – και να είναι τώρα αντιμέτωποι με την ανεργία. Αφού άφησε τη συντριπτική πλειοψηφία μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που παραμένουν αποκλεισμένες από τις τράπεζες χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη ρευστότητας”, δήλωσε, προσθέτοντας ότι “σήμερα συνεχίζει την κοροϊδία με αόριστες εξαγγελίες για «παρεμβάσεις στην οικονομία εάν χρειαστεί»”.

“Ο κ. Μητσοτάκης ή δεν έχει καταλάβει την έκρηξη ανεργίας και ύφεσης που έρχεται με τις επιλογές και την αδράνεια της κυβέρνησής του, κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ή νομίζει ότι με αντιπερισπασμούς θα μπορέσει να καλύψει το χάος που δημιουργεί στην κοινωνία, την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα, κάτι που είναι εξοργιστικό”, κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, 17:02

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει