«Ο κ. Τσίπρας να αποφεύγει τα συνώνυμα της λέξης κωλοτούμπα»Απάντηση στο Μαξίμου, που μίλησε για «καλοδεχούμενη ολική κυβίστηση της Νέας Δημοκρατίας» στη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης έδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως υποστηρίζει, η Νέα Δημοκρατία «ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί τον όρο κυβίστηση προφανώς γιατί ντρέπεται τη λέξη kolotoumba που καθιέρωσε διεθνώς. Θα του εξηγήσουμε, λοιπόν, τι σημαίνει και κυβίστηση.

Κυβίστηση σημαίνει να επιδιώκεις να καθιερώσεις και στο Σύνταγμα τα δημοψηφίσματα, όταν έχεις γίνει ο περίγελος της Οικουμένης με την κωλοτούμπα που έκανες στο δημοψήφισμα του 2015.

Κυβίστηση σημαίνει να θες να αποσυνδέσεις την προεδρική εκλογή από τις εθνικές εκλογές, όταν την έχεις χρησιμοποιήσει για να ρίξεις μια κυβέρνηση, τάζοντας δήθεν ότι θα σκίσεις τα μνημόνια.

Κυβίστηση σημαίνει να νοιάζεσαι τάχα για τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού και του ηλεκτρισμού, όταν έχει ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια.

Κυβίστηση, τέλος, σημαίνει να κόπτεσαι τάχα για το άρθρο περί ευθύνης υπουργών, όταν σφύριζες αδιάφορα από το 2006 που πρότεινε την κατάργησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Η Νέα Δημοκρατία συστήνει στον Πρωθυπουργό ”να αποφεύγει στο εξής τα συνώνυμα της λέξης κωλοτούμπα”, καθώς όλες ανεξαιρέτως οι εκδοχές της θυμίζουν το κυβερνητικό τσίρκο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους του. Περισσότερα στη Βουλή’» καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης: Μαξίμου: Καλοδεχούμενη η κυβίστηση Ν.Δ. για την Αναθεώρηση


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, 18:56

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει