Ο Μακρόν έχασε στοίχημα και έκανε heavy metal συναυλία στο ΕλιζέΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, 10:42

Εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν την Κυριακή για να παρακολουθήσουν μία ιδιωτική συναυλία heavy metal στους κήπους του Ελιζέ, του προεδρικού μεγάρου της Γαλλίας, παρόντος του Εμανουέλ Μακρόν, που πήρε μέρος σε βίντεο δύο κωμικών στο YouTube.

Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο, όταν ο Εμανουέλ Μακρόν δεσμεύτηκε να καλωσορίσει στο Ελιζέ τους McFly και Carlito, δύο Γάλλους YouTubers με 6,5 εκατομμύρια ακόλουθους, στην περίπτωση που κατάφερναν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές σε βίντεο που προωθούσε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι McFly και Carlito κέρδισαν το στοίχημα και τους επιτράπηκε να τραβήξουν ένα βίντεο 36 λεπτών. Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε το πρωί της Κυριακής, είχε περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια προβολές.

Ο Γάλλος πρόεδρος και οι YouTubers ανταλλάσσουν ιστορίες κατά τη διάρκεια του σόου, που τελειώνει με μια βόλτα στους κήπους του Ελιζέ, όπου η γαλλική μπάντα Ultra Vomit έπαιξε μια ροκ εκδοχή του γαλλικού νανουρίσματος «Une souris verte».

Όπως αναφέρει το Euronews, που μεταφέρει τελευταία δημοσκόπηση από τη «Journal du Dimanche», τα ποσοστά του Μακρόν στις ηλικίες 18-24 αυξήθηκαν κατά 8 μονάδες σε έναν μήνα, φτάνοντας στο 51%.

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, 10:49Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει