Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου Τσούμιτς


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, 17:10

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Νίκολα Τσούμιτς. Ο 21χρονος Σέρβος επιθετικός της Ραντνίτσκι Νις έφθασε σήμερα στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στο σύλλογο του Πειραιά.

Όπως δήλωσε, ο φίλος του, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, ενώ τον είχε προσεγγίσει και ο ΠΑΟΚ. «Είμαι ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον πολύ καλό μου φίλο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο. Δεν έκανα δεύτερη σκέψη, παρά το γεγονός πως με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου, ενώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν», τόνισε ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο.

Ο Τσούμιτς, που είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου 1998 και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ, έχει παίξει μέχρι στιγμής στις ομάδες Σλόμποντα Ούζιτσε, Μέταλατς Γκόρνι Μιλάνοβατς και Ραντνίτσκι. Είναι διεθνής με την ομάδα της Σερβίας Κ21.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι Σέρβος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου 1998 και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ. Έχει αγωνιστεί ως τώρα στις ομάδες Σλόμποντα Ούζιτσε, Μέταλατς Γκόρνι Μιλάνοβατς και Ραντνίτσκι. Είναι διεθνής με την ομάδα της Σερβίας Κ21».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο παίκτης του Ολυμπιακού, δήλωσε:

«Είμαι ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον πολύ καλό μου φίλο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο.

Δεν έκανα δεύτερη σκέψη, παρά το γεγονός πως με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου, ενώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, 17:12

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει