«Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με ατζέντα να δημιουργήσει επεισόδια»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 18:43

Στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ εκδικάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/12) η έφεση του Ολυμπιακού για την ποινή που τους επεβλήθη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για δύο αγωνιστικές που αν δεν «πέσει» (δεν μπορεί να μειωθεί σε μία αγωνιστική) θα την εκτίσουν στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Παναθηναϊκό.

«Πρωτοφανής κατασκευή τιμωρίας»

Ο δικηγόρος της ομάδας του Πειραιά, Ιωάννης Χατζησαββάογλου αφού έκανε λόγο για «πρωτοφανή κατασκευή τιμωρίας» από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ, υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με στόχο να δημιουργήσει επεισόδια.

«Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με ατζέντα για να δημιουργήσει επεισόδια. Τα μέλη της αποστολής πετούσαν μπουκάλια» είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο σε άλλο σημείο της αγόρευσης του υποστήριξε ότι… «Αν δείτε τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ήταν ευχαριστημένα από τη φιλοξενία. Δεν είχαν κανένα θέμα με τη φιλοξενία μας».

Όσο για την περιβόητη πόρτα που οδηγεί στην είσοδο για τα αποδυτήρια δεν ήταν «παράλυτη» όπως είχε πει ο Κώστας Καραπαπάς στην απολογία του Ολυμπιακού στην Πειθαρχική της Λίγκας αλλά «στο στάδιο της επισκευής, δεν προλάβαμε να την επισκευάσουμε. Τα πούλμαν και των δύο ομάδων, σταμάτησαν στο ίδιο σημείο».

Δεν δέχθηκαν μάρτυρες

Η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού δεν άλλαξε. Προσπάθησε να ακυρώσει την έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας Γιώργου Τζοβάρα όσον αφορά τον τραυματισμό του αστυνομικού. Το επιχείρησε και στο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας αλλά έπεσε σε πόρτα.

Σε παρόμοια πόρτα έπεσε στην Επιτροπή Εφέσεων όταν τα μέλη της Επιτροπής δεν δέχθηκαν να καταθέσει ως μάρτυρας ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς. «Δεν εξετάζουμε μάρτυρες στην Εφέσεων, δεν χρειάζεται» τονίστηκε από την Επιτροπή.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Ιωάννης Χατζησαββάογλου, στο τέλος της εκδίκασης, ζήτησε να εκδοθεί απόφαση άμεσα και από το προεδρείο της Εφέσεων αφού του επισημάνθηκε ότι δεν έχει προσκoμίσει τις εκθέσεις των αξιωματούχων του ντέρμπι, του δόθηκε… διορία δύο ωρών για υπόμνημα και συγκεκριμένα μέχρι τις 18.00, μαζί με τις εκθέσεις με την προοπτική η απόφαση να εκδοθεί την Παρασκευή 13/12. «Μέχρι να φύγουμε από τα γραφεία σήμερα, να έχετε στείλει το υπόμνημα σας» ειπώθηκε από τα μέλη της Επιτροπής.

Πηγή: sdna.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 18:47

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει