Ο πρωθυπουργός παριστάνει τον Πόντιο ΠιλάτοΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021, 13:43

«O κ. Μητσοτάκης νίπτει τας χείρας του για τη χρεοκοπία του δήθεν επιτελικού του κράτους. Δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες που του ανήκουν και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο για το πινγκ πονγκ ευθυνών που εκπορεύεται από τους υπουργούς του» Αυτό ήταν το σχόλιο της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά, για την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη διαδικτυακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα και την πλήρη αποτυχία της». Εξαπέλυσε ευθείες βολές στη ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για μια ακόμη φορά, διακρίθηκε μόνο στον ρόλο του θλιβερού παρατηρητή, επιχειρώντας εκ των υστέρων να παραστήσει τον συντονιστή! Και απαντά με το γνωστό “οι άλλοι ήταν χειρότεροι”».

Συνεχίζοντας η κα. Γεννηματά τόνισε ότι «250.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα -και όχι μόνο- για ημέρες. Αυτό δεν μπορούν να το συσκοτίσουν, ούτε η πληρωμένη κυβερνητική προπαγάνδα από ορισμένα ΜΜΕ, ούτε οι υποσχέσεις για μικροπαροχές στους πολίτες», καταλήγοντας: «Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται. Έχουν γνώση και κρίση και όταν έρθει η ώρα θα τους καταδικάσουν».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021, 13:45Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει